Libra Internet Bank lanseaza abonamentul pentru IMM-uri

Joi, 23 Aprilie 2015, ora 11:58
2044 citiri
Libra Internet Bank lanseaza abonamentul pentru IMM-uri
Foto: Libra Bank

Libra Internet Bank a lansat o oferta noua pe piata: le ofera IMM-urilor cu cifra de afaceri de pana la 4 milioane de lei o serie de gratuitati la achizitionarea unui abonament operational.

Potrivit unui comunicat remis redactiei Ziare.com, produsul Abonament Operational Standard IMM le ofera clientilor o solutie eficienta de gestionare a costurilor in relatia cu banca, printr-un pachet complet, care cuprinde toate operatiunile necesare desfasurarii activitatiilor sectorului IMM.

"Credem foarte mult in puterea IMM-urilor si in capacitatea antreprenorilor care pornesc o afacere in Romania. Acestia sunt cu adevarat oamenii care vin cu o idee si care au dorinta si capacitatea de a-si dedica tot timpul si efortul pentru sustinerea afacerii, ceea ce ne intareste convingerea ca merita sa-i sprijinim", a declarat Emil Bituleanu, presedintele Libra Internet Bank, in cadrul unei emisiuni TV.

Abonamentul cuprinde gratuitati pentru toate tipurile de operatiuni bancare destinate activitatii IMM-urilor: administrarea contului curent, plati in lei, operatiuni la comercianti, emitere, utilizare si administrare card business, extrase de cont din internet banking.

Clientii beneficiaza de bonusuri de 0,1% la depozitele standard, constituite prin internet banking, se arata in comunicat.

Costurile abonamentului pot varia intre 50 de lei (pentru companiile cu cifra de afaceri anuala intre 0-1 milioane lei) si 100 de lei (pentru companiile cu cifra de afaceri anuala intre 1-4 milioane lei) si se plateste lunar.

Libra Internet Bank a infiintat, la inceputul anului 2015, o divizie dedicata pentru IMM-uri, din dorinta de a-si creste acest segment de clienti si de a putea oferi solutii cat mai eficiente de finantare micilor intreprinzatori.

Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#Libra Bank abonament IMM, #Libra Bank produs IMM , #banci