Libra Internet Bank si Exec-Edu ofera o bursa de 3.000 de euro pentru antreprenori

Comunicat de presa
Joi, 15 Februarie 2018, ora 11:52
8934 citiri
Libra Internet Bank si Exec-Edu ofera o bursa de 3.000 de euro pentru antreprenori

Libra Internet Bank si compania de training Exec-Edu sustin antreprenorii romani aflati la inceput de drum si acorda o bursa de 3.000 de euro pentru Excelenta in Management, unul dintre cele mai apreciate cursuri de administrarea afacerilor din Romania.

In urma cursului, antreprenorii vor dobandi competente solide de business si vor sti cum sa gestioneze mai bine situatii complexe din activitatea de zi cu zi, ceea ce le va permite sa isi dezvolte mai mult si mai repede afacerea.

Bursa va fi acordata in urma unui concurs. Cei care vor sa se inscrie pentru obtinerea bursei trebuie sa indeplineasca doua conditii: sa aiba studii superioare si sa detina un start-up cu 1-3 ani de la infiintare.

Pentru inscriere, trebuie completat un formular online, in perioada 14-28 februarie 2018.

Aplicatiile vor fi analizate de o comisie de examinare compusa din reprezentanti ai Exec-Edu si Libra Internet Bank, in perioada 1-2 martie 2018, iar castigatorul va fi anuntat in data de 3 martie 2018 pe site-urile Exec-Edu si Libra Internet Bank.

Cei interesati pot gasi toate informatiile necesare in Regulamentul concursului, care poate fi consultat aici.

Despre Libra Internet Bank

Libra Internet Bank detine o retea teritoriala de 50 de sucursale si o cota de piata de 1%, fiind in continua crestere.

De-a lungul timpului, a acordat o atentie deosebita si a dezvoltat produse dedicate clientilor din segmentele profesii liberale, IMM, corporate, real estate si agribusiness.

De asemenea, ofera cele mai performante si inovative servicii pe zona de Internet Banking, gandite pentru a eficientiza cat mai mult operatiunile bancare ale clientilor sai.

Despre Exec-Edu

Compania Exec-Edu - creata de scoala de afaceri ASEBUSS - ofera cel mai diversificat portofoliu de cursuri de management si leadership - peste 40, de la module intensive, la programe complexe de 4-9 luni, training personalizat, coaching, consultanta, well-being si team-building.

Este partenerul preferat in dezvoltarea manageriala pentru peste 12.000 de manageri si antreprenori, la dezvoltarea carora a contribuit in cei 19 ani de activitate.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#bursa antreprenori, #bursa startup, #bursa afaceri, #Libra Bank IMM , #banci