Ziare.com

Pagubitii Dacia isi pot lua banii de la BRD sau CEC

Joi, 04 Septembrie 2014, ora 09:29

   

Pagubitii Dacia isi pot lua banii de la BRD sau CEC
Persoanele fizice care au constituit depozite la Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) pentru achizitionarea de autoturisme si ulterior le-au transferat la BRD cu acelasi scop pot incasa despagubirile incepand de joi, 4 septembrie.

"In prima zi bancara imediat urmatoare datei scadentei emisiunii de titluri de stat, respectiv 4 septembrie, persoanele fizice care au dreptul la despagubire se pot prezenta la ghiseele BRD - Groupe Societe Generale - S.A. sau CEC Bank S.A., dupa caz, in vederea punerii la dispozitia acestora a sumelor cuvenite", potrivit unui comunicat al ministrului delegat pentru Buget, Bogdan Darius Valcov.

Valoarea despagubirilor acordate este de 45.682,79 de lei din plafonul de 100.000.000 de lei, aprobat initial.

Pentru plata despagubirilor, ministerul a emis titluri de stat la data de 4 august 2014, cu scadenta in data de 3 septembrie 2014.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 4495 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor