Business Focus: Priorități înainte de următorul mare cutremur. Ce se pierde în discuția despre blocurile "cu bulină"

Premiera in Romania: O banca ofera gratuitate la conturile si operatiunile in lei

Luni, 20 Iulie 2015, ora 12:02
6317 citiri
Premiera in Romania: O banca ofera gratuitate la conturile si operatiunile in lei
Foto: Ziare.com

Libra Internet Bank ofera gratuitate pentru toate persoanele fizice, la conturile si operatiunile in lei, fara conditii suplimentare, ceea ce reprezinta o premiera in Romania.

"Am inteles nevoia clientilor de a avea libertatea operarii in mediul online fara a plati niciun comision. De acum, clientii nostri nu mai au grija comisioanelor unui cont curent, isi pot administra contul mult mai eficient si pot primi si transfera oricand sume in lei fara sa plateasca niciun comision.

Toate eforturile noastre se concentreaza pe satisfactia clientului, iar acum putem spune ca le oferim clientilor nostri cele mai bune conditii operationale de pe piata. Oferta nu este conditionata de primirea salariului sau de alimentari minime lunare sau de un sold minim de intretinut", a declarat Emil Bituleanu, director general al Libra Internet Bank, potrivit unui comunicat transmis luni Ziare.com.

Libra Bank, crestere spectaculoasa a tranzactiilor realizate pe Internet

Libra Internet Bank lanseaza abonamentul pentru IMM-uri

La finalul anului trecut, Libra Internet Bank a lansat, in premiera, Contul Libra Online, prin care ofera clientilor online gratuitate totala la operatiunile prin Internet banking.

Acum, insa, banca adreseaza aceeasi oferta cu zero comisioane operationale prin Internet banking tuturor clientilor persoane fizice ai bancii, pentru plati nelimitate in lei, pana la 50.000 lei/tranzactie, incasari in lei, inclusiv in numerar, precum si administrare cont curent.

Libra Internet Bank anunta dublarea operatiunilor online

"Aceasta se suprapune peste oferta contului online. Contul online poate fi deschis de acasa, fara deplasari la banca si fara hartii. Prin contul online se pot constitui depozite si conturi de economii la dobanzi foarte atractive. Reducerile de costuri obtinute ca urmare a orientarii noastre spre tehnologie sunt in totalitate in beneficiul clientilor", a precizat directorul general al Libra Internet Bank.

In completarea pachetului operational, banca ofera clientilor posibilitatea de a-si comanda cardul Libra Free direct din Internet banking, livrat gratuit la adresa clientului si fara taxe de administrare.

Libra Internet Bank, profit de aproape cinci ori mai mare

De asemenea, retragerile sunt gratuite de la oricare cele 511 bancomate din reteaua Euronet.

Serviciile de Internet Banking si Mobile Banking sunt oferite clientilor in mod gratuit, fara taxe de activare sau de administrare.

Oferta operationala a Libra Internet Bank se adreseaza tuturor persoanelor fizice atat clienti existenti ai banci, cat si noilor clienti, fara a fi conditionata de incasarea unui venit minim lunar.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

De ce a renunțat Alfa Romeo la numele "Milano" pentru un nou SUV. Care este noul nume ales de companie
De ce a renunțat Alfa Romeo la numele "Milano" pentru un nou SUV. Care este noul nume ales de companie
Producătorul auto Stellantis a cedat după o confruntare cu autoritățile italiene și a redenumit SUV-ul al cărui nume a fost contestant. Alfa Romeo Milano a stârnit controverse imediat după...
YouTube își continuă campania împotriva extensiilor de tip Adblock. Ce măsură a luat compania
YouTube își continuă campania împotriva extensiilor de tip Adblock. Ce măsură a luat compania
Google a anunțat recent o actualizare a termenilor de utilizare pentru platforma YouTube, care interzice explicit folosirea aplicațiilor terțe ce facilitează blocarea reclamelor. Această...
#Libra Internet Bank gratuitate cont, #operatiuni Libra Internet Bank, #Libra Internet Bank conturi , #banci