Presedintele CEC Bank a primit un nou mandat

Miercuri, 06 Aprilie 2011, ora 10:19

   

Presedintele CEC Bank a primit un nou mandat
Ministerul Finantelor a schimbat doi vicepresedinti ai CEC Bank, in timp ce Radu Ghetea a primit un nou mandat de presedinte.

De asemenea, CEC Bank, singura banca de top ramasa in portofoliului statului, isi va majora capitalul cu 52,9 milioane de lei din profitul pe anul trecut si incorporarea unor rezerve, potrivit Ziarul Financiar.

"Majorarea era necesara, pentru a consolida banca. Suficienta insa nu este, pentru ca desi avem o solvabilitate mare, de 17,18%, avem si proiecte foarte indraznete care se pot realiza numai daca exista angajamentul pentru majorari de capital, daca va fi nevoie in anumite momente", a apreciat Radu Ghetea.

De asemenea, din luna mai, banca va avea un nou prim-vicepresedinte, Andrei Stamatian, care a ocupat anterior functia de presedinte al Raiffeisen Banca pentru Locuinte. El il va inlocui pe Gheorghe Carabasan. Cristian Tudorancea, vicepresedinte responsabil cu cardurile, a fost inlocuit cu Andrei-Razvan Micu, consilier al ministrului finantelor. De asemenea, a fost prelungit mandatul de vicepresedinte al Mihaelei Popa, in timp ce postul de vicepresedinte ocupat in prezent de Mirela Iovu va fi desfiintat.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1725 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor