Referendum in Grecia: Decizia luata pe sest de cea mai mare banca din Romania

Duminica, 05 Iulie 2015, ora 19:01
16680 citiri
Referendum in Grecia: Decizia luata pe sest de cea mai mare banca din Romania

Criza din Grecia afecteaza si sistemul bancar romanesc. Cea mai mare institutie financiara din tara noastra dupa active a blocat unele tranzactii online, in acest weekend.

BCR a suspendat operatiunile de schimb valutar realizate prin serviciul de Internet banking, fara sa faca public acest lucru sau sa isi informeze clientii, chiar daca reprezentantii bancii sustin ca este o masura luata pentru protejarea clientilor, arata Digi 24.

Explicatia? Tranzactiile se vor face la cursul de luni, care ar putea fi afectat de situatia din Grecia, astfel ca e posibil sa existe diferente importante intre valoarea de la momentul operatiunii si cea la care se va realiza operatiunea.

"Schimburile valutare initiate pe parcursul weekendului au intotdeauna ca data de executare prima zi lucratoare, adica luni. Este mai bine si mai prudent pentru clienti sa astepte ziua de luni, cand vor putea face orice tranzactie stiind exact la ce curs se initiaza tranzactia si la ce curs se executa tranzactia", a explicat Ionut Stanomir, de la departamentul de comunicare al BCR.

Referendum in Grecia: Momentul adevarului se apropie. Tsipras scoate armata pentru pastrarea ordinii LIVE

Grecii decid, duminica, daca sunt de acord sau nu cu masurile de austeritate pregatite de creditorii internationali. Sondajele arata ca tabara "da" e foarte aproape de cea "nu", iar tinerii vor avea votul decisiv.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#BCR tranzactii Internet banking, #BCR tranzactii criza Grecia, #Grecia tranzactii BCR , #banci