Romanii din Europa isi pot deschide cont la o banca din tara

Miercuri, 03 Februarie 2016, ora 10:12
11910 citiri
Romanii din Europa isi pot deschide cont la o banca din tara
Foto: Arhiva Ziare.com

Pentru prima data in Romania, Libra Internet Bank lanseaza un serviciu online care permite cetatenilor care locuiesc in tarile Uniunii Europene sa lucreze cu o banca de acasa.

"Viziunea noastra are in centru Internetul, cu posibilitatile sale nelimitate de a oferi produse noi, servicii rapide si mult mai ieftine tuturor cetatenilor romani, oriunde s-ar afla in cadrul UE", a declarat Emil Bituleanu, Director General Libra Internet Bank, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Serviciul Libra Bank prin care scutesti un drum pana la banca

Clientii online din Uniunea Europeana care isi deschid cont la Libra Internet Bank beneficiaza de un schimb valutar preferential euro/lei si de o oferta speciala pentru depozitele Blitz Euro constituite pana la 1 mai 2016.

De asemenea, la fel ca si pentru clientii online din Romania, comisioanele de administrare a conturilor curente sunt zero, iar platile in lei efectuate prin intermediul aplicatiei de internet banking sunt gratuite.

Zanul a ajuns la Roma: Banca Transilvania si-a deschis sucursala in Italia

Ce trebuie sa faca un client interesat din Uniunea Europeana?

Acceseaza site-ul Libra Internet Bank, apasa butonul "Deschide cont online", alege optiunea "Euro" si completeaza formularul de deschidere a contului.

Pentru a finaliza cererea, trebuie sa aiba la indemana o copie scanata a cartii de identititate din Romania, aflata in termen de validitate, o adresa de email si un telefon mobil pe care sa primeasca mesajele de confirmare.

Serviciul este disponibil cetatenilor romani, aflati intr-una din tarile UE, cu varsta de cel putin 18 ani.

C.P.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Estimarile Comisiei Europene indica un deficit de peste 6,5% din PIB pentru Romania, in vreme ce Consiliul Fiscal considera ca acesta va fi in jur de 6,4% din PIB, daca nu se va recurge din nou la...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#Libra cont romani strainatate, #cont banca romani strainatate , #banci