Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

S-a deschis prima sucursala Libra Internet Bank din Galati

Marti, 27 August 2013, ora 16:00
4333 citiri
S-a deschis prima sucursala Libra Internet Bank din Galati

Incepand cu luna august 2013 a devenit operationala prima sucursala Libra Internet Bank din municipiul Galati.

Noua sucursala se adreseaza preponderent companiilor axate pe productie industriala, servicii si import-export de marfuri, precum si profesiilor liberale, se precizeaza intr-un comunicat al bancii.

"Alaturi de noua unitate din Galati, mai deschidem in 2013 alte 3 sucursale, decizia noastra fiind intemeiata pe rezultatele financiare pozitive obtinute de Libra Internet Bank in ultimii 3 ani si jumatate", a declarat Emilian Bituleanu, presedintele Libra Internet Bank.

Noua unitate din Galati se afla in strada Domneasca nr.17, bl.B, parter si poate fi contactata la telefon 0336.401.765/66, fax 0336.401.767, email galati@librabank.ro.

Sucursala Libra Internet Bank Galati furnizeaza servicii de plati in lei si in valuta, schimburi valutare, economisire, operatiuni de decontare specifice comertului international (scrisori de garantie bancara, acreditive, incasso etc.), servicii personalizate de creditare, dar si consultanta si co-finantare pentru proiecte cu fonduri europene.

Din echipa locala fac parte un consultant dedicat pentru companii si un consultant pentru profesiile liberale.

Clientii persoane fizice si juridcie din judetul Galati sau din judetele invecinate pot folosi si platforma online Libra Internet Banking, pentru care nu platesc abonament lunar si au comisioane operationale online mai mici cu o treime decat in sucursala.

Libra Internet Bank face parte, de 10 ani, din grupul american de investitii New Century Holdings.

C.S.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#sucursala Libra Bank Galati, #banci Romania , #banci