Somatie de la banca pentru o datorie de un eurocent

Joi, 15 August 2013, ora 14:51
2662 citiri
Somatie de la banca pentru o datorie de un eurocent

Un barbat din Brasov a primit somatie de la banca la care a contractat un credit, din cauza unei datorii restante de un eurocent, adica mai putin de cinci bani.

Omul s-a prezentat la ghiseul bancii respective, pentru a-si plati datoria, insa functionarii nu au vrut sa ii ia banii, deoarece suma era prea mica, informeaza Romania Tv.

La insistentele datornicului, a reusit sa faca plata, dupa care a luat si chitanta, pentru a nu avea surpriza neplacuta de a primi penalitati de intarziere.

Expedierea somatiei pe care a primit-o barbatul costa de aproape o suta de ori mai mult decat datoria in sine, adica patru lei.

Un iesean cu o datorie de un franc elvetian s-a aflat intr-o situatie similara, chiar daca a inapoiat intreaga datorie. El a primit mesaje de amenintare din partea reprezentantilor bancii si a fost nevoit sa se intoarca din vacanta, pentru a-si putea plati datoria.

"Mi-au spus la inceput ca este vorba despre o firma recuperatoare care trimite aceste mesaje. Apoi au recunoscut ca poate fi o eroare a bancii. Cand i-am intrebat cum e posibil ca eu sa fiu umilit si purtat pe drumuri pentru un franc dupa ce am achitat integral rata bancara, iar ei au confirmat acest fapt, ridicau din umeri si imi spuneau: 'Si ce daca?'", a povestit barbatul.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#somatie un eurocent, #plata datorie un eurocent, #barbat somat datorie eurocent, #somatie banca datornic , #banci