Redresare spectaculoasă pentru bitcoin si ethereum. Ce prag au atins monedele virtuale

Luni, 23 August 2021, ora 23:49
3458 citiri
Redresare spectaculoasă pentru bitcoin si ethereum. Ce prag au atins monedele virtuale
Prețul bitcoin a cunoscut o revenire rapidă de la sfârșitul lunii iulie FOTO Unsplash.com

Bitcoin a depășit, luni, 23 august, pragul de 50.000 de dolari, pentru prima dată din luna mai a acestui an, în timp ce PayPal a anunțat tranzacționarea de criptomonede în Marea Britanie, potrivit unui comunicat de presă.

„PayPal a întârziat de ceva timp lansarea tranzacționării de criptomonede în Marea Britanie, dar astăzi, (23 august) și-a anunțat intenția de a permite utilizatorilor din Marea Britanie să cumpere și să vândă token-uri cripto, începând cu această săptămână. Utilizatorii vor putea să dețină un coș de patru criptoactive - bitcoin, ethereum, litecoin și bitcoin cash, însă nu este clar, deocamdată, dacă firma va permite utilizatorilor să efectueze plăți în respectivele criptomonede”, a declarat analistul în domeniul pieței criptoactivelor al platformei de investiții eToro, Simon Peters.

Prețul bitcoin (BTC) a cunoscut o revenire rapidă de la sfârșitul lunii iulie, în această evoluție de rollercoaster a criptoactivului din 2021.

Bitcoin a început, săptămâna trecută, să se tranzacționeze la mijlocul intervalului de 46.000 de dolari, înainte de a scadea la 44.000 de dolari joi, 19 august 2021. De atunci, a înregistrat o nouă creștere de sfârșit de săptămână, crescând de la un minim de 44.177 dolari și tranzacționându-se în jurul valorii de 50.147 dolari la momentul redactării acestui articol.

Ethereum a avut o săptămână la fel de tumultoasă, coborând de la puțin sub 3.300 de dolari la mai puțin de 3.000 de dolari la mijlocul săptămânii. De atunci s-a redresat și se tranzacționează acum în jurul valorii de 3.325 de dolari - cel mai ridicat nivel de la sfârșitul lunii mai a acestui an.

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#criptomonede, #Bitcoin, #PayPal bitcoin, #etoro, #simon peters , #bitcoin