Contribuie la motivarea angajatilor cu un minim efort

Advertorial
Luni, 08 Mai 2017, ora 14:35
4221 citiri
Contribuie la motivarea angajatilor cu un minim efort

Stii ca performanta companiei tale depinde intr-o mare proportie de entuziasmul si implicarea echipei? Ai vrea sa gasesti acele solutii care sa-ti motiveze angajatii pe termen lung? Ai vrea sa-i stii multumiti si dornici ca si tine sa isi optimizeze activitatea in fiecare zi?

Atunci este important sa stii ca ai la dispozitie un instrument modern, usor de implementat si apreciat de angajatii din Romania care presupune un efort minim de gestionare din partea ta.

Cardurile de masa Cheque Dejeuner sunt solutia prin care angajatii beneficiaza de suport extra salarial pentru cresterea puterii de cumparare a produselor alimentare si pentru o calitate sporita a vietii la locul de munca. Oferirea unui astfel de beneficiu creeaza o legatura solida intre angajator si angajati, acestia din urma simtindu-se valorizati si recompensati.

Prin intermediul platformei www.chequeonline.ro atasata cardurilor de masa Cheque Dejeuner, angajatorii efectueaza o singura comanda de carduri de masa o data la 4 ani, iar alimentarea se poate realiza 24/7 de pe aceeasi platforma.

Platforma online poate fi utilizata si de angajati pentru controlul tranzactiilor sau operatiunilor de activare/blocare a cardului.

Pe langa platforma, salariatii au la dispozitie aplicatia mobila Card UpRomania prin care pot accesa informatii despre tranzactii, soldul disponibil, configurarea traseului pana la cei mai apropiati parteneri care accepta tichete de masa electronice, dar si informatii legate de ofertele propuse de partenerii din reteaua Up Romania.

Controlul soldului, dar si al tranzactiilor se poate face si prin serviciul SMS oferit de Up Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#tichete masa , #bonuri de masa