Totul despre cardurile de masa

Advertorial
Luni, 15 Mai 2017, ora 10:45
4520 citiri
Totul despre cardurile de masa

Cardurile de masa permit plati fractionate si rapide prin intermediul tehnologiei contactless, scurtand considerabil timpul petrecut la casa in magazine.

Cardurile de masa Cheque Dejeuner sunt acceptate de toate marile retele comerciale, precum si intr-o gama larga de restaurante, fast-food-uri sau companii de catering, oferta fiind generoasa la nivel national.

Cardurile de masa beneficiaza de aceleasi facilitati fiscale ca si tichetele de masa pe suport de hartie, fiind scutite de la plata taxelor social-salariale si fiind deductibile la plata impozitului pe profit. Astfel, costul pentru angajator este cu aproximativ 40% mai mic, comparativ cu aceeasi suma oferita sub forma de numerar.

Datorita taxelor salariale si patronale 0, compania va face o economie lunara de 155 de lei pentru fiecare angajat (aceasta suma reprezinta contravaloarea taxelor catre bugetul general consolidat, in cazul in care salariul net ar fi marit cu 332 lei. 332 lei = contravaloarea tichetelor de masa - valoare maxima de 15,09 lei / tichet masa, aferenta unei luni cu 22 de zile lucratoare). Echipa Up Romania ofera consultanta pentru implementarea sistemului cardurilor de masa, astfel incat procesul sa fie unul simplu, rapid si personalizat.

Up Romania, noua identitate a Cheque Dejeuner Romania, face parte din Grupul Up, o companie internationala, solida. Este prezenta in 17 tari si are o experienta de peste 50 de ani in domeniul furnizarii de produse si servicii pentru motivarea si fidelizarea angajatilor, recompensarea si stimularea vanzarilor, precum si instrumente pentru sustinerea programelor si proiectelor sociale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA a anunțat planurile pentru o misiune care va trimite prima dronă, numită Dragonfly, pentru a explora Titan, cel mai mare satelit al planetei Saturn. Inițiativa vine după succesul dronei...
#card masa , #bonuri de masa