Clientii Tradeville pot tranzactiona in marja actiuni Fondul Proprietatea

Duminica, 16 Ianuarie 2011, ora 16:13
1415 citiri
Clientii Tradeville pot tranzactiona in marja actiuni Fondul Proprietatea

Clientii S.S.I.F. Tradeville S.A., lider in online trading, pot tranzactiona in marja actiuni Fondul Proprietatea (FP), din prima zi a listarii, prin intermediul serviciului SMART.

Din 25 ianuarie 2011, clientii pot utiliza portofoliul actual de valori mobiliare pentru a accesa serviciul SMART in vederea tranzactionarii actiunilor FP. De asemenea, investitorii pot utiliza titlurile Fondului drept garantie pentru obtinerea unui imprumut in vederea tranzactionarii in marja a altor emitenti.

SMART poate fi accesat pe baza portofoliului de valori mobiliare detinut initial de client la Tradeville, ce va fi utilizat ca garantie (colateral) in obtinerea unui imprumut acordat de Tradeville. Valorile mobiliare listate pe piata BVB, aflate in portofoliul clientului, sunt ponderate de catre Tradeville cu un coeficient stabilit in urma unei analize interne. Astfel, titlurile FP vor avea un coeficient de ponderare de 50% in prima zi de tranzactionare. Incepand cu cea de-a doua sedinta, aceste actiuni vor fi ponderate cu 70%.

Valoarea liniei de credit poate atinge maximum 300.000 lei si va fi cel mult egala cu valoarea ponderata a portofoliului initial al clientului. Tradeville nu percepe comision de acordare sau de administrare, iar perioada maxima de acordare este de un an.

SMART este destinat persoanelor fizice si juridice rezidente in Romania.

Beneficiarii SMART au la dispozitie, prin intermediul platformei de tranzactionare, un sistem de monitorizare online, care ofera informatii in timp real despre valoarea ajustata a portofoliului ponderat curent, limita de credit neutilizata, limita maxima de credit, precum si avertizari in cazul atingerii anumitor valori prestabilite care trebuie mentinute intre valoarea portofoliului ajustat si cea a creditului total.

Serviciul SMART a fost lansat in septembrie 2010 si inlocuieste vechea linie de creditare pe care clientii Tradeville o puteau deschide la Libra Bank pentru a investi la B.V.B. Lansat in 2005, SMART a fost primul instrument de finantare din Romania destinat achizitiilor de valori mobiliare si s-a bucurat de un real succes in randul investitorilor la bursa.

Tradeville, lider de piata in online trading, a fost prima companie din Romania care a dezvoltat o platforma de tranzactionare online, ceea ce a consacrat-o ca fiind singurul intermediar care, in ultimii zece ani, si-a mentinut pozitia de lider in clasamentul Sibex si locul in top zece al intermediarilor de retail de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB).

Lider in aplicarea inovatiilor tehnologice pe piata de capital, Tradeville ofera aplicatii online simple pentru investitorii la inceput de drum, dar si aplicatii online si desktop avansate si customizabile pentru traderii activi.

Clientii Tradeville au posibilitatea de alege instrumentele care li se potrivesc: actiuni, obligatiuni, contracte futures, options sau CFDs pe marile piete internationale.

Informatii suplimentare despre produsele si serviciile oferite Tradeville, puteti afla:

- Prin telefon la numarul 08008 TRADE (08008 87233), apel gratuit din orice retea de telefonie fixa;

- Accesand pagina de internet la adresa www.tradeville.eu;

- Utilizand serviciul de asistenta online LIVE HELP, prin intermediul caruia echipa Helpdesk ofera raspunsuri in maximum 2 minute la orice intrebare, nelamurire sau sesizare a dvs. adresata in intervalul orar 09.00 - 18.00;

- Prin e-mail la adresa helpdesk@tradeville.eu, asistentii nostri oferind raspuns in maximum 15 minute, in functie de complexitatea solicitarii dvs.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#Tradeville actiuni Fondul Proprietatea, #Tradeville SMART Fondul Proprietatea, #Fondul Proprietatea listare bursa , #bursa