Ziare.com

Firmele lui Florin Pogonaru, amendate de CNVM

Luni, 20 Decembrie 2010, ora 15:25

   

Firmele lui Florin Pogonaru, amendate de CNVM
Firmele Central European Financial Services si ECDL Romania, apartinand omului de afaceri Florin Pogonaru, au fost amendate de Comisia Nationala a Valorilor Imobiliare (CNVM) cu 0,5 la suta din capitalul social, pentru neinceperea procedurilor pentru oferta de preluare a Prodplast Bucuresti.

Astfel, Central European Financial Services trebuie sa plateasca 452 de lei, iar ECDL 525 de lei, potrivit unui ordonante a CNVM.

Companiile trebuie sa plateasca amenzile in termen de 30 de zile, iar in maximum 15 zile lucratoare de la primirea ordonantei, impreuna cu persoanele cu care actioneaza in mod concertat, trebuie sa depuna documentatia aferenta ofertei publice de preluare obligatorie a Prodplast.

In acelasi caz au fost sanctionate cu avertisment si firmele Nord Bucuresti, Floreasca Development si Victoria Art & Business Center.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Pretul actiunilor Prodplast era in crestere, luni dimineata, tranzactionandu-se la nivelul de 1,25 de lei/unitate, in crestere cu 1,63 la suta fata de ziua precedenta.

T.B.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1261 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor