Investitorii isi pot crea propria platforma cu MyTradeville

Luni, 11 Iulie 2011, ora 14:02
901 citiri
Investitorii isi pot crea propria platforma cu MyTradeville

Firma de brokeraj S.S.I.F. Tradeville S.A. pune la dispozitia clientilor o noua facilitate de tranzactionare, MyTradeville, care permite vizualizarea intr-un singur ecran a informatiilor esentiale pentru traderii activi: ordinele din piata, portofoliul, cotatii, grafice, mesageria si orice flux extern de stiri importat direct in interfata.

MyTradeville poate fi configurata in functie de nevoile si stilul de tranzactionare specifice fiecarui trader, astfel incat interfata permite obtinerea rapida si intr-o forma usor de urmarit a informatiilor de calitate esentiale pentru succesul in tranzactionarea online, se arata intr-un comunicat Tradeville, remis Ziare.com

Facilitatea ofera avantajul rapiditatii in luarea unei decizii de tranzactionare datorita vitezei de procesare a ordinelor, de sub doua secunde, a actualizarii automate a informatiilor din piata si a unei gestionari facile a ferestrelor de meniu.

Din meniul principal, traderul poate deschide ferestrele de care are nevoie, iar ulterior le poate aseza in pozitia si la dimensiunile pe care le doreste.

Managementul facil al ferestrelor consta in mutarea acestora in stil Windows, prin "drag and drop", posibilitatea suprapunerii ferestrelor, dar si redimensionarea sau colapsarea lor. Utilizatorul poate deschide un numar nelimitat de ferestre si, de asemenea, are posibilitatea de a salva oricate configuratii doreste.

MyTradeville este o sectiune a platformei de tranzactionare Startrade 2.0, utilizatorul putand in orice moment sa acceseze platforma standard si invers. Clientii vor beneficia de asemenea de asistenta operationala prin mesageria integrata si pot ramane conectati la discutiile din chatul Comunitatii Tradeville.

Mai multe detalii referitoare la aceste facilitati pot fi gasite pe pagina de prezentare a MyTradeville.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
#Tradeville, #MyTradeville, #facilitate tranzactionare , #bursa