Listarea Fondului Proprietatea la Bursa ar putea fi amanata

Miercuri, 24 Septembrie 2008, ora 19:59
1112 citiri
Listarea Fondului Proprietatea la Bursa ar putea fi amanata

Conducerea Fondului Proprietatea a anuntat ca listarea acestuia la Bursa ar putea fi amanata pana cand piata va mai creste, deoarece, in conditiile actuale, nu s-ar obtine profitul dorit.

"Listarea este sigur o prioritate pentru noi, dar nu cred ca trebuie facuta in orice conditii. Ea trebuie facuta astfel incat sa aduca valoare actionarilor. In conditiile in care piata va continua sa nu fie favorabila unei listari, recomandarea noastra s-ar putea sa fie de decalare a calendarului de listare," a precizat Dana Lulache, director general Fondul Proprietatea, citat de The Money Channel.

Dana Lulache a precizat ca intentiile autoritatilor de sprijinire a investitorilor pe Bursa nu influenteaza decizia de listare.

"Important este ca aceasta listare sa aduca valoare. Ca atare, daca piata este in scadere, daca mediul nu este favorabil, acum imi este greu sa imi imaginez o masura a autoritatilor care sa schimbe conditiile pietei astfel incat aceasta listare sa aduca valore actionarilor," a adaugat Lulache.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Lucrările de construcții, în scădere – TradeVille
Lucrările de construcții, în scădere – TradeVille
Lucrările De Construcții, In Scădere In primele 2 luni ale anului 2024, volumul lucrărilor de construcții a scăzut ca serie bruta cu 10.8% si ca serie ajustata sezonier cu 11.8% fata de...
Inflația din zona euro – TradeVille
Inflația din zona euro – TradeVille
Cifra De Afaceri Din Industrie Se Majorează La finalul primelor 2 luni ale anului curent, cifra de afaceri din industrie s-a majorat cu 5.4% fata de aceeași perioada a anului anterior, datorita...
#Dana Lulache, #fondul proprietatea, #listare, #bursa, #amanare , #bursa