Ziare.com

Sibex a chemat in instanta, din greseala, Bursa de Valori Bucuresti

de Teodora Bodeanu
Joi, 23 Decembrie 2010, ora 15:38

   

Sibex a chemat in instanta, din greseala, Bursa de Valori Bucuresti
Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a fost chemata in instanta de Sibex, din greseala, in cazul anularii Hotararii de Guvern cu privire la listarea companiei Romgaz.

Bursa Monetar Financiara si de Marfuri Sibiu (BMFMS) a informat bursa bucuresteana de eroarea comisa, potrivit unui comunicat al BVB.

"BMFMS precizeaza ca a solicitat avocatului societatii efectuarea, in termen de 48 de ore, a demersurilor necesare pe langa instanta de judecata in legatura cu scoaterea BVB din cadrul procesului", se arata in comunicat.

Bursa din Sibiu a soliticat in instanta anularea hotararii nr. 831/04 august 2010, prin care s-a decis vanzarea actiunilor Romgaz detinute de statul roman prin intermediul Bursei de Valori Bucuresti.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Curtea de Apel Bucuresti, unde a fost inregistrata chemarea in judecata, a stabilit un termen de judecata pentru data de 30 mai 2011.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 538 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor