Ziare.com

Sibex va fuziona cu Bursa de la Bucuresti si are un nou presedinte al CA

Sambata, 30 Aprilie 2011, ora 11:15

   

Sibex va fuziona cu Bursa de la Bucuresti si are un nou presedinte al CA
Actionarii Bursei Monetar Financiare si de Marfuri Sibiu (SIBEX) au aprobat, in cadrul Adunarii Generale Extraordinare (AGEA) din 29 aprilie, fuziunea cu Bursa de Valori Bucuresti (BVB).

Astfel, printre cele mai importante hotarari lute in cadrul AGEA din 29 aprilie se numara si "aprobarea de principiu, cu majoritate de voturi, a fuziunii dintre S.C. SIBEX S.A, in calitate de societate absorbita si S.C. Bursa de Valori S.A. - Bucuresti, in calitate de societate absorbanta".

Totodata, in cadrul AGOA din 29 aprilie, a fost aprobat cu majoritate de voturi un nou Consiliu de Administratie, al carui presedinte este Cristian Sima.

O alta hotarare vizeaza aprobarea cu majoritate de voturi a repartizarii profitului net realizat in anul 2010 pe urmatoarele destinatii: rezerve legale (5 % din profitul brut) si alte rezerve.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Cristian Sima, fostul presedinte al WBS Romania, a fost ales presedinte al Consiliului de Administratie al Bursei Monetar Financiare si de Marfuri Sibiu (SIBEX), inlocuindu-l astfel pe Teodor Ancuta.

In cadrul sedintei Adunarii Generale Extraordinare a actionarilor SIBEX de vineri s-a aprobat, cu majoritate de voturi, revocarea membrilor Consiliului de Administratie al societatii si aprobarea unui nou Consiliu de Administratie (CA).

Din componenta noului consiliu fac parte Cristian Sima, in calitate de presedinte al CA, respectiv Alex Gaitan, Paul Miclaus, Dan Simionescu si Gabriel Filimon, in calitate de membri. Din vechiul consiliu au fost realesi Dan Simionescu si Gabriel Filimon.

Cristian Sima a fost membru al CA al Bursei de Valori Bucuresti in perioada aprilie-august 2007, iar din 1997 si pana la inceputul acestei saptamani a fost presedinte si director general al firmei de brokeraj WBS Romania.11

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1034 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

A tras Ancuta linie

A iesit la pensie si a mai umplut o data traista lui !

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor