Ziare.com

Tradeville mizeaza pe Gold Futures, pentru acces la pietele externe

Luni, 09 Mai 2011, ora 19:05

   

Tradeville mizeaza pe Gold Futures, pentru acces la pietele externe
Tradeville vrea sa creasca accesibilitatea in piata bursiera prin intermediul contractelor Gold Futures, la piata globala a aurului, cu toate implicatiile pe care acest fapt le are pentru investitori.

Se stie foarte bine ca aurul este "moneda sigura" pe care pariaza investitorii in momentul in care se inregistreaza turbulente pe piata mondiala.

"Aurul ofera posibilitatea de a profita din anticiparea evolutiei anumitor indicatori macroeconomici la nivel global, el fiind un mod in care traderii isi pot proteja portofoliul impotriva socurilor economice sau pot obtine profituri real pozitive in conditii de hiperinflatie", a anuntat compania ,intr-un comunicat remis Ziare.com.

Cotatia contractelor futures este nivelul, in puncte, al pretului in dolari SUA (USD), corespunzator unei uncii troy de aur. Cotatia este exprimata cu o zecimala (Ex: 1.347,5 (USD)/uncie troy de aur- n.r ).

Vrei sa reduci costurile afacerii cu pana la 50%? Am negociat pentru tine discounturi speciale la produsele si serviciile de care ai nevoie pentru afacerea ta. Obtine oferta AICI!

Tranzactionarea contractelor futures se efectueaza prin executarea automata a ordinelor de bursa in cadrul unei piete principale de tip Regular.

Citeste mai multe despre Tradeville bursa contracte Gold Futures
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 362 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor