Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Demisia lui Boc tulbura apele la Bursa

Marti, 07 Februarie 2012, ora 19:09
1349 citiri
Demisia lui Boc tulbura apele la Bursa

Bursa va prelua efectele depunerii mandatului Guvernului Boc, iar investitorii straini se afla in expectativa. Specialistii pun acest diagnostic dupa analizarea tendintelor politice si titlurile din marile publicatii straine, care prezinta miscarea drept o manevra politica in Romania.

Brokerii de pe piata sustin ca impactul pe bursa a fost resimtit doar in prima faza, dupa care bursele s-au aliniat tendintelor internationale. Potrivit acestora, investitorii straini asteapta unul din cele doua scenarii posibile si vor reactiona ca atare: fie Guvernul Ungureanu trece prin Parlament, fie reuseste Opozitia sa declanseze alegeri anticipate.

Reactia burselor a fost puternic negativa in prima faza, cu vanzari pe un volum de tranzactionare semnificativ datorita nesigurantei cu privire la evolutia situatiei politice in legatura cu potentialele implicatii asupra calendarului listarilor companiilor de stat programate pentru perioada urmatoare, sustine Radu Hanga, Director General BT Asset Management.

Citeste mai multe despre Demisia lui Boc tulbura apele BVB pe Business24.ro.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#efecte demisie Boc, #demisie Boc BVB, #investitori Romania, #demisie guvern , #bvb
Comentarii
Poza Deniutz
Deniutz
rank 4
Neimportant ** / Si da si nu ***