Ai nevoie de ajutor in luna cadourilor? Iata cele mai interesante carduri de credit

Miercuri, 30 Noiembrie 2011, ora 07:59
2821 citiri
Ai nevoie de ajutor in luna cadourilor? Iata cele mai interesante carduri de credit
Foto: Arhiva

Pe masura ce se apropie sarbatorile de iarna, cheltuielile cresc: Mos Nicolae, Mos Craciun, vacanta de iarna sau petrecerea de Revelion. Daca luna cadourilor te prinde nepregatit financiar, mai ai inca timp sa obtii un card de credit care sa te scape de stres.

Efin.ro a selectat cele mai bune oferte la cardurile de credit, in perioada sarbatorilor de iarna:

BCR Wizz Air are o perioada de gratie de pana la 53 de zile, iar, in perioada promotionala, adica pana la 31 decembrie, nu se platesc comisioane de emitere si de administrare a cardulului (in primul an) si nici taxa de rezervare a biletelor Wizz Air.

Cardul BCR Wizz Air ofera reduceri de pana la 20% si un program de maxim 12 rate fara dobanda la comerciantii parteneri BCR. In plus, detinatorii cardului beneficiaza de asigurare de calatorie si de protectie a cumparaturilor.

Punct Card de la BRD ofera o perioada de gratie de pana la 60 de zile, comision 0 la emitere si program de fidelitate, prin acumulare de puncte. Astfel, la fiecare leu cheltuit la comercianti sau pe Internet, se acumuleaza un punct. Daca cumparaturile sunt facute la POS-urile BRD, se acumuleaza cate 2 puncte pentru cumparaturi mai mici de 150 de lei si cate 2,5 puncte pentru cumparaturi mai mari de 150 de lei. Pentru plata facturilor, se acumuleaza cate 0,5 puncte.

Punctele se pot cheltui in cadrul magazinelor partenere. In plus, Punct Card de la BRD ofera asigurare si asistenta pe parcursul calatoriilor.

Citi Vodafone Plus are o perioada de gratie de pana la 54 de zile si ofera reduceri de pana la 50% la comerciantii parteneri.

Prin acest card de credit se pot acumula puncte de loialitate Vodafone. Astfel, la prima tranzactie cu cardul, se acumuleaza automat 500 de puncte Vodafone. La tranzactiile urmatoare, se acumuleaza cate 8 puncte de loialitate pentru fiecare 10 lei cheltuiti la supermarket, benzinarie, restaurant, cinematograf sau in magazinele de imbracaminte si incaltaminte. Cu punctele de loialitate acumulate pot fi achizitionate produse din magazinele Vodafone.

RBS Royal Gold Card ofera o perioada de gratie de pana la 55 de zile si reduceri speciale la comerciantii parteneri RBS. Clientii primesc inapoi 10% din cumparaturile efectuate in farmaciile Sensiblu si 7% din valoarea platii vacantei. Suma de bani se acorda in limita a 500 lei/beneficiar/luna in contul cardului de credit, in fiecare zi de 15, pentru cheltuielile de calatorie efectuate in luna anterioara.

In plus, prin Programul de Rate Enjoy, clientii au posibilitatea de a plati in rate valoarea cumparaturilor efectuate la comercianti sau pe Internet.

Bonus Card de la Garanti Bank ofera o perioada de gratie de pana la 50 de zile si bonusuri pentru cumparaturi gratuite in reteaua partenerilor. In perioada sarbatorilor, Bonus Card permite plata in 18 rate fara dobanda la comerciantii parteneri. De asemenea, clientii beneficiaza si de o reducere de 10% din valoarea voucherelor pe site-ul de reduceri Kuponiada.ro.

In plus, Garanti Bank ofera si un plan de protectie financiara. Astfel, in situatia pierderii involuntare a locului de munca sau a unei incapacitati temporare de munca, sumele datorate lunar vor fi platite bancii de catre asigurator, pentru o perioada de pana la maximum 18 luni, pentru intreaga perioada a contractului.

Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Apple se pregătește să aducă pe piață modelele iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max în două noi opțiuni de culoare: Desert Titanium și Titanium Grey, potrivit ultimelor informații...
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Sergiu Vasilescu, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România, specializați în fiscalitate, respectiv în crypto, avertizează cu privire la pericolul iminent cu care se vor confrunta...
#carduri de credit, #bani, #promotii sarbatori iarna, #banci , #card