Ziare.com

Din ce in ce mai multi romani isi platesc taxele cu cardul

Miercuri, 06 Februarie 2013, ora 08:48

   

Din ce in ce mai multi romani isi platesc taxele cu cardul
Valoarea totala a taxelor si impozitelor platite cu cardul in Romania s-a majorat cu 34% in 2012 fata de anul precedent, ajungand la peste 98 milioane de lei.

Zece orase genereaza 80% din volumul taxelor si impozitelor platite cu cardul, potrivit Romania Libera.

Acestea sunt Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Galati, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Timisoara si Targu Mures.

Reteaua de primarii unde se pot plati online taxele si impozitele locale s-a extins semnificativ, intrucat Internetul permite contribuabililor sa-si achite obligatiile oricand, de oriunde si, astfel, sa evite cozile de la ghisee.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Numarul primariilor care accepta plata online a taxelor si impozitelor aproape s-a triplat in 2012 comparativ cu anul precedent, la 95 de municipalitati. Contribuabilii isi pot plati taxele si impozitele online pe giseul.ro sau pe site-urile primariilor care ofera aceasta facilitate, arata un comunicat al Visa Europeni.

In prezent, taxele si impozitele pot fi platite direct cu cardul Visa fie la POS-urile instalate la ghiseele administratiilor fiscale, fie online, in 188 de primarii, in crestere cu 30% fata de 2011. La plata cu cardul a taxelor si impozitelor la ghiseu sau online nu se percepe nici un comision, precizeaza sursa citata.

In prezent, taxele si impozitele pot fi platite direct cu cardul Visa fie la POS-urile instalate la ghiseele administratiilor fiscale, fie online, in 188 de primarii, in crestere cu 30% fata de 2011. La plata cu cardul a taxelor si impozitelor la ghiseu sau online nu se percepe nici un comision.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1519 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor