Ziare.com

Libra Bank a lansat un card exclusiv pentru femei

Luni, 06 Septembrie 2010, ora 16:05

   

Libra Bank si site-ul www.eva.ro au lansat la inceputul acestei luni un card bancar co-branded destinat exclusiv femeilor, a anuntat, luni, banca, dobanda anuala efectiva (DAE) perceputa fiind de 25,8%.

"Noul card va purta denumirea de Card Eva.ro si are o dubla functionalitate, putand fi utilizat atat ca un card de credit cat si ca unul de debit", se arata intr-un comunicat.

Cardul este destinat persoanelor fizice, cetateni romani sau straini (rezidenti), de sex feminin, titulari de cont curent la Libra Bank, cu varsta cuprinsa intre 18 si 70 ani.

Posesoarele cardului vor beneficia de reduceri semnificative, de pana la 50%, daca platesc cu Cardul Eva.ro in locatiile partenere: magazine, centre de sanatate si infrumusetare, sali de fitness, clinici medicale si stomatologice, cafenele si restaurante.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

Varianta Card Eva.ro de credit ofera posesoarelor o limita de creditare de 6 salarii lunare nete, dar nu mai mult de 20.000 de lei si o perioada de gratie de 56 de zile pentru platile efectuate la comercianti. De asemenea, beneficiarele cardului nu sunt conditionate de rambursarea lunara a unei sume minime din creditul utilizat.

In cazul cardurilor de credit, solicitantul trebuie sa dispuna de venituri nete lunare, certe cu caracter permanent, cu o vechime minima de 3 luni (la credite).

Dobanda este compusa din ROBOR la trei luni, la care se adauga 13%. Dobanda majorata este fixa, de 50% pe an si se aplica incepand cu ziua a 16 a fiecarei luni pentru sumele restante.

Dobanda anuala efectiva este de 25,8% (calculata la 10.000 de lei). Limite zilnice pentru tranzactii sunt de 5.000 lei la ATM-uri si de 10.000 lei la comercianti.

Comisionul de administrare a cardului este de 0,25% din creditul utilizat, iar cel al cardului este de minimum 3 lei pe luna.
Sursa: rNews

Articol citit de 943 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor