5 mituri despre creditele rapide

Luni, 05 Octombrie 2015, ora 17:29
3913 citiri
5 mituri despre creditele rapide
Foto: pixabay.com

Iti trebuie urgent bani, dar iti este teama sa apelezi la creditele nebancare? Ai tot auzit in stanga si in dreapta ca aceste imprumuturi nu sunt sigure si ca sunt ilegale? Vrei sa stii cum stau lucrurile cu adevarat cu creditele rapide? Iti demontam cateva mituri legate de imprumuturile acordate de institutiile financiare nebancare (IFN).

1. Dau doar sume mici

Nu este adevarat. Printr-un credit nebancar poti obtine si sume mai mari de bani. Cu toate ca majoritatea institutiilor dau sume destul de mici exista si IFN-uri care acorda imprumuturi rapide nebancare consistente.

Spre exemplu, Creditul Investitii Inteligente propus de Auto-Credit.ro, este un credit cu garantie pe masina. Prin acest imprumut nebancar poti obtine pana la 400.000 lei, aproximativ 90.000 euro. Creditul este acordat in functie de valoarea autoturismului cu care girezi si poti primi pana la 60% din valoarea acestuia.

Autovehiculul este evaluat de angajatii Auto-Credit.ro si, dupa acordarea imprumutului rapid, masina ramane in parcul auto al institutiei pana la rambursarea banilor. Parcul auto este supraveghet video, clientii Auto-Credit.ro au acces non-stop la camere, putand sa isi vada oricand doresc masina.

2. Sunt ilegale

Fals. Creditele rapide nebancare, la fel ca si institutiile care le ofera, sunt legale. IFN-urile functioneaza in baza legii nr. 93/2009 privind institutiile financiare nebancare si sunt autorizate de Banca Nationala a Romaniei, aceeasi institutie care verifica si bancile. Legea privind institutiile financiare nebancare reglementeaza si felul in care sunt acordate imprumuturile rapide.

3. Au dobanzi mari

Acest lucru nu este valabil pentru toate creditele IFN. Dat fiind faptul ca pe piata functioneaza o multime de IFN-uri, e firesc ca si oferta sa varieze. La Auto-Credit.ro, imprumuturile cu masina sunt acordate cu o dobanda medie de 6% pe luna, fiind printre cele mai mici dobanzi de pe piata de profil. In plus, nu ai de platit nici un fel de comisioane.

4. Nu se acorda daca figurezi in Biroul de Credit

Fiecare institutie decide cum acorda creditele rapide. Exista IFN-uri care te verifica si nu iti acorda imprumut daca esti trecut pe listele Biroului de Credit. Auto-Credit.ro acorda credite cu garantie pe masina si clientilor care au avut la un moment dat dificultati de plata si apar in Biroul de Credit.

5. Nu le poti primi daca ai un imprumut la banca

Gresit. Poti beneficia de un credit nebancar chiar daca ai deja unul la banca. Mai mult, te poti folosi de un imprumut rapid pentru a-ti plati ratele la banca sau la un alt credit IFN neavantajos.

De exemplu, la Auto-Credit.ro ti se ofera un imprumut cu masina destinat refinantarii altor credite. Tot ce trebuie sa faci este sa aduci contractul celuilalt credit si primesti un imprumut pentru refinantare cu o dobanda lunara cu 10% mai mica fata de dobanda ta actuala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA a anunțat planurile pentru o misiune care va trimite prima dronă, numită Dragonfly, pentru a explora Titan, cel mai mare satelit al planetei Saturn. Inițiativa vine după succesul dronei...
#mituri credit rapid, #credit nebancar, #limita credit nebancar, #dobanda credit rapid , #credit