Afla care este adevaratul credit online si daca este potrivit pentru tine

Vineri, 30 Septembrie 2016, ora 11:26
5857 citiri
Afla care este adevaratul credit online si daca este potrivit pentru tine

Cum ti-ar placea sa poti obtine creditul de care ai nevoie fara sa mai faci drumuri la banca? In fond, facturile te-ai obisnuit sa le platesti online, la fel si cumparaturile, ba chiar si taxele si impozitele le poti plati de pe computer sau telefon. De ce sa nu poti lua atunci si un credit online?

Poate n-o sa-ti vina sa crezi, dar adevaratul credit online este disponibil in Romania abia de saptamana aceasta, cand Libra Internet Bank a lansat un produs de creditare 100% online, prin care clientii persoane fizice pot accesa un credit de consum fara a merge la banca.

Vestea i-a luat prin surprindere pe cei care nu concepeau ca pot obtine un credit fara sa faca macar un drum pana la banca, dar si pe cei mai obisnuiti cu tehnologia, care ar fi pariat ca in ziua de astazi sigur exista aceasta posibilitate.

Ei bine, da, se poate, au aflat primii. Si nu, nu mai exista asa ceva in Romania, pana acum, vor afla si internautii.

De ce a lansat Libra adevaratul credit online?

Cand ai nevoie de un credit de consum, ai doua variante: poti imprumuta bani de la banci sau de la institutiile financiare nebancare (IFN-uri). Sa le luam pe rand.

Pana acum, nicio banca din Romania nu acorda astfel de credite exclusiv online, desi unele dintre ele poate lasau aceasta impresie.

Puteai eventual sa ceri un credit folosind un formular de pe Internet sau cel mult sa completezi online o fisa de scoring minimala, sa le dai cateva informatii de baza.

Cineva trebuia sa te sune oricum si sa te cheme la banca cu actele sau macar pentru semnatura.

Creditul online lansat de Libra Internet Bank iti permite sa faci totul pe computer sau pe telefon, fara sa treci macar o singura data prin banca. Ceri creditul din aplicatia de internet banking, primesti oferta pe email, o accepti printr-un click si primesti imediat banii in cont.

In mod evident, trebuie sa ai un cont deschis la banca respectiva, dar si acesta se deschide tot online, in cateva minute - completezi niste date si incarci o fotografie cu buletinul.

Atentie la dobanda

Apoi, in afara de banci, iti mai pot imprumuta bani si o multime de institutii financiare nebancare (IFN). Unele dintre ele nu te cheama intr-adevar la sediu - pentru ca nici nu au ghisee, folosesc vanzari telefonice, online si din usa in usa. Chiar daca nu treci tu pe la ei, vor veni insa ei pe la tine pentru actele necesare.

Si trebuie sa te mai uiti si la dobanzi, cand lucrezi cu IFN-uri. Majoritatea isi atrag clientii cu o dobanda de 0% la primul contact, dar pentru sume mici si cu o multime de termeni si conditii. Si doar o data, pentru ca doar atat le trebuie multora pentru a mai cere si a doua oara, cand dobanzile incep sa fie de 40%, 65%, 130%... si pana la 3000%.

Adevaratul credit online lansat de Libra Internet Bank vine cu o dobanda variabila ROBOR 3M + marja fixa de 12,93%, adica una competitiva, in rand cu restul bancilor, nu cu IFN-urile. Si nu se percep nici comisioane de analiza sau de administrare.

In orice caz, cand vrei un credit de nevoi personale, trebuie sa te informezi, sa analizezi cu atentie ofertele celor dispusi sa te imprumute, ca sa poti lua cea mai buna decizie.

Daca vorbim insa de obtinerea unui credit exclusiv online, fara sa mai treci deloc pe la banca, exista o singura varianta. Trebuie doar sa te hotarasti daca e cea mai buna pentru tine.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA a anunțat planurile pentru o misiune care va trimite prima dronă, numită Dragonfly, pentru a explora Titan, cel mai mare satelit al planetei Saturn. Inițiativa vine după succesul dronei...
#credit bancar online, #imprumut online, #aplica credit online , #credit