BCR Banca pentru Locuinte a devenit lider de piata la numarul de contracte active

Joi, 15 Iulie 2010, ora 13:38
3109 citiri
BCR Banca pentru Locuinte a devenit lider de piata la numarul de contracte active
Foto: Arhiva

BCR Banca pentru Locuinte a devenit lider de piata la numarul de contracte active, avand, la jumatatea anului 2010, peste 165.000 de clienti.

Suma totala contractata prin intermediul BCR Banca pentru Locuinte se ridica la peste 4,6 miliarde lei. Suma medie contractata este intre 25.000 - 30.000 lei, se arata intr-un comunicat al BCR remis Ziare.com.

"Clientii nostri sunt oameni gospodari si au inteles nevoia de economisire inainte de a investi in imbunatatirea locuintei. Cei care au incheiat contracte in momentul lansarii BCR BpL au ajuns sau se apropie de repartizarea contractelor si deja am acordat primele credite. Pentru nevoile locative pe termen scurt, avem oferta de credite intermediare sau anticipate, pe care le pot solicita cei ale caror contracte vor ajunge la repartizare intr-un termen mai lung. Creditele acordate de BCR BpL ofera, pe langa siguranta ratelor fixe, neinfluentate de fluctuatiile cursului valutar si avantajul unor dobanzi mici si fixe: 5% si 6%, in functie de tariful ales", a declarat Alexandru Ciobanu, Presedinte BCR Banca pentru Locuinte.

Oficialii BCR BpL au adaugat ca banca a reusit sa devina lider de piata in ciuda perioadei dificile prin care trece economia romaneasca.

"Mai ales in astfel de perioade oamenii se orienteaza spre economisire si spre sisteme sigure, cum este cel al economisirii-creditarii, cu produse in lei si dobanzi fixe. Desi este abia la inceput, sistemul de economisire-creditare pentru domeniul locativ in Romania isi arata potentialul de dezvoltare rapida si suntem increzatori ca va deveni foarte popular", a mai spus Alexandru Ciobanu.

BCR BpL ofera clientilor interesati posibilitatea de a contracta un credit intermediar sau anticipat - doua tipuri de credite care au menirea de a scurta perioada de astepare pentru un credit de economisire-creditare.

Investitiile in domeniul locativ pe care le sustine BCR Banca pentru Locuinte sunt cele stipulate de lege, si anume: modernizarea, extinderea, cumpararea unei locuinte, a unei case sau a unui teren, refinantarea unor credite pentru domeniul locativ sau crearea unui avans pentru alte credite pentru domeniul locativ.

Clientii pot incheia contracte direct in sucursalele si agentiile Bancii Comerciale Romane, strategie de vanzare care si-a dovedit eficienta chiar in conditii economice dificile. In paralel, BCR BpL isi dezvolta reteaua de distributie proprie prin forta directa de vanzare si prin alti parteneri puternici de vanzare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

România, fruntașă pe piața europeană de prelucrare a țițeiului. Contribuția țării noastre la mult dorita independență a Europei de importurile rusești
România, fruntașă pe piața europeană de prelucrare a țițeiului. Contribuția țării noastre la mult dorita independență a Europei de importurile rusești
Cu toate că producția internă de petrol a României este în scădere, țara noastră pare să joace un rol-cheie pe piața europeană de prelucrare a țițeiului. Clasându-se între primii...
Samsung și Qualcomm vor să ducă viteza 5G la alt nivel. Despre ce tehnologie este vorba
Samsung și Qualcomm vor să ducă viteza 5G la alt nivel. Despre ce tehnologie este vorba
Samsung și Qualcomm au anunțat recent rezultatele promițătoare ale testelor efectuate cu tehnologia avansată de modulație 1024 QAM (Quadrature Amplitude Modulation), înregistrând o...
#BCR Banca pentru locuinte, #BCR locuinte credite, #BCR economisire creditare , #credit