Ce este si cum poti obtine un credit nebancar

Advertorial
Vineri, 06 Decembrie 2019, ora 11:22
8682 citiri
Ce este si cum poti obtine un credit nebancar

Ce sunt creditele nebancare?

Ei bine, creditul nebancar este o modalitate de creditare, care se realizeaza pe termen scurt si care este acordat de catre IFN-uri. Aceste tipuri de credite nebanacare, nu necesita prezentarea documentelor aferente altor tipuri de credite si nici nu implica asteptarea la cozi interminabile. Sunt realmente solutii ideale atunci cand aveti nevoie urgenta de anumiti bani.

In ceea ce priveste documentele aferente, ei bine, este necesara o dovada clara a veniturilor dumneavoastra si bineinteles de datele din buletinul dumneavoastra. Ceea ce inseamna ca un astfel de credit se poate obtine foarte usor si foarte rapid, intr-o singura zi.

Conditiile necesare pentru un credit nebancar

Pentru obtinerea unui credit rapid, care sa va fie de ajutor in a face fata cheltuielilor interminabile si pentru a achita ceea ce este urgent, fara a suferi anumite tipuri de penalizari sau a avea restante semnificative, este solutia ideala.

Asadar, pentru a putea obtine un astfel de credit trebuie sa prezentati urmatoarele:

- adresa de email la care va putem contacta

- un numar de telefon personal

- un document doveditor al venitului lunar constant

- un act de identitate.

Un astfel de credit poate fi obtinut cu usurinta, prin completarea unui formular online, in care veti mentiona datele dumneavaostra, iar noi va vom contacta pentru stabilirea unei eventuale intalniri si bineinteles a detaliilor aferente tipului de credit.

De asemenea, avantajul este ca veti putea afla daca obtineti sau nu creditul fara a face drumuri suplimentare.

In functie de detaliile pe care le veti stabili telefonic, veti afla si care este suma pe care dumneavoastra o veti putea obtine.

Cum puteti aplica pentru un credit nebancar?

Puteti solicita un credit rapid nebancar cu Simplu Credit. Veti sti astfel totul despre costurile reale ale fiecarui credit in parte si despre data scadenta, asigurandu-va ca veti lua cea mai buna decizie.

Solicitarea unui credit nebancar se face direct pe site-ul simplucredit.ro prin completarea unui formular online. Nu este nevoie de multe documente, ci doar de cartea de identitate si extrasul de cont curent.

In decurs de cateva minute si maxim 24 de ore, va vom comunica daca imprumutul nebancar solicitat a fost aprobat su nu. Exista numeroase posibilitati de a obtine suma de bani, fie in numerar sau prin transfer bancar.

De asemenea, rambursarea imprumutului nebancar se poate face in modalitati multiple. Detalii suplimentare gasiti pe site-ul nostru, sau ne puteti contacta la unul numarul de telefon afisat pe site, unde un operator va prelua apelul dumneavoastra si va putea sa va ofere cat mai multe informatii despre solicitarea pe care o aveti.

De asemenea, un credit IMM poate fi solutia pentru firmele care au nevoie de finantare.

Ce se intampla daca nu pot achita la timp creditul nebancar?

In conditiile in care creditul nu poate fi returnat la timp, puteti figura cu anumite penalizari, sau va puteti afla in situatia in care nu veti mai putea obtine un credit, fie de la un IFN, fie de la orice tip de banca. Insa, pentru a evita aceste neplaceri, puteti solicita in timp util o rescadentare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#credit nebancar, #conditii accesare credit nebancar , #credit