Creditul ipotecar de la Patria Bank iti deschide usa catre noua ta casa

Advertorial
Marti, 11 Aprilie 2017, ora 14:49
11315 citiri

(P) Ai visat poate toata viata cum ar trebui sa arate casa ta, te-ai gandit cum sa faci sa integrezi cat mai fidel personalitatea ta si pasiunile tale, iar acum a venit momentul sa iti vezi dorintele indeplinite. Achizitia unei case este cea mai mare investitie din viata multor oameni.

Daca inca nu ai suficienti bani, dar ai gasit casa sau apartamentul care corespunde nevoilor si dorintelor tale, probabil ai inceput sa cauti informatii despre alternativele de finantare. Azi te invitam sa descoperi ce presupune contractarea unui credit ipotecar de la Patria Bank.

In ce conditii poti obtine un credit ipotecar Patria Acasa?

Poti accesa un credit de minimum 5.000 de euro, respectiv echivalentul in lei, si maximum 250.000 de euro sau echivalentul in lei. Suma solicitata nu poate depasi 70% din valoarea imobilelor pentru creditele in euro si 80% pentru cele in lei.

Varsta minima de la care poti solicita un credit este 21 de ani, iar cea maxima variaza: 65 de ani pentru barbati si de 63 de ani pentru femei. O asigurare de viata iti ofera posibilitate de prelungire la 70 de ani.

Venitul minim acceptat pentru creditul ipotecar Patria Acasa este de 1.200 de lei. In categoria veniturilor sunt recunoscute salariile, pensiile, veniturile din profesii liberale, din cesiunea drepturilor de autor, din contracte de management si, suplimentar, se accepta veniturile din chirii, dividende sau venituri obtinute in strainatate.

Desigur, daca doresti sa obtii o suma mai mare, dar salariul nu iti permite, poti sa soliciti creditul alaturi de o alta persoana, un codebitor, cum ar fi sotul/sotia, fratele, sora, partenerul de viata, rudele si afini de pana la gradul I.

Avansul minim de care ai nevoie pentru a accesa un credit ipotecar Patria Acasa este incepe de la 20% in cazul creditului in lei si de 30% in cazul celor in euro. Asigurarea imobilului este obligatorie, iar pentru obtinerea acestui credit ipotecar este necesara ipotecarea casei sau apartamentului.

In plus, pana la 31 mai 2017, Patria Bank are o oferta special de dobanda pentru cei ce aleg creditul ipotecar in lei. Afla detaliile aici.

Care sunt documentele necesare pentru a obtine un credit ipotecar?

Avantajul creditului Patria Acasa este ca poti sa descarci si sa completezi o parte dintre documentele necesare inainte de a solicita creditul. Printre documentele solicitate se numara:

  • Adeverinta de venit Declaratia angajatorului privind veniturile pe care le-ar realizat anul anterior
  • Titlul de proprietate asupra imobilului finantat
  • Copie dupa actele de identitate ale proprietarilor imobilului ce va fi achizitionat prin intermediul creditului ipotecar
  • Adeverinta de la Asociatia de Proprietari privind plata la zi a obligatiilor
  • Cadastru si intabulare

Cu cat inchei partea birocratica mai repede, cu atat casa sau apartamentul ales de tine va deveni mai repede al tau si vei avea unda verde la renovare si amenajare. In plus, si banca vrea sa se asigure ca solicitarea ta e solutionata in cel mai scurt timp posibil si incearca sa limiteze numarul de documente cerute.

Vei vedea ca achizitia unui imobil atrage dupa sine o serie de cheltuieli, mai ales daca vrei sa decorezi casa sau apartamentul exact asa cum ti-ai imaginat. Cel mai probabil un credit de nevoi personale sau un card de cumparaturi va deveni urmatoarea prioritate dupa achizitionarea imobilului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#credit ipotecar, #card cumparaturi, #Patria Bank , #credit