De unde poti lua un credit de nevoi personale in euro si cat te costa

Luni, 03 Octombrie 2011, ora 20:22
3269 citiri
De unde poti lua un credit de nevoi personale in euro si cat te costa

Dupa intrarea in vigoare a noilor norme stabilite de Banca Nationala a Romaniei privind creditele pentru populatie, in special accesul la imprumuturile de nevoi personale in valuta va fi mult restrans.

In urma consultarii ofertelor bancilor autohtone, va prezentam care sunt creditele de nevoi personale fara garantii ipotecare in euro, inca disponibile in "vechile" conditii, si care sunt costurile aferente acestora.

Mentionam faptul ca, desi bancile nu solicita garantii ipotecare, in schimb, pot fi obligatorii incheierea unei asigurari de viata, cesionarea veniturilor si instituirea de gaj pe conturile curente ale participantilor la credit. Iar in acest caz, un alt cost al creditelor de nevoi personale este taxa inregistrare arhiva electronica a garantiilor mobiliare.

BRD acorda creditul Expresso, cu o dobanda anuala de 7,5%. Banca percepe un comision de analiza de 50 euro, un comision de administrare lunara de 0,40%/luna, precum si un comision unic 50 euro.

Flexicredit de la Raiffeisen Bank este prevazut cu o dobanda diferentiata in functie de suma accesata, astfel: 21% pentru sume mai mici de 3.000 euro, 12,25% pentru sume cuprinse intre 3.000 euro-7.000 euro si 11,25% pentru sume de peste 7.000 euro. Dobanda se reduce cu un punct procentual in cazul in care clientul incaseaza salariul sau pensia in cont Raiffiesen Bank. Comisionul de analiza este de 50 euro, iar, lunar, clientii vor plati un comision de administrare in suma fixa de 1,25 euro.

Dobanda pentru Creditul Imediat de la Bancpost este 8,50%. Banca nu percepe comision de analiza dosar, in schimb, comisionul lunar de administrare este de 0,41%. Totodata, pentru servicii solicitate dupa acordare creditului, clientii vor plati un comision de 100 lei/serviciu.

Pentru Creditul pentru Orice Standard de la UniCredit Tiriac Bank, dobanda este de 16,31%. Banca mai percepe un comision de analiza in valoare de 45 euro.

Citeste mai multe despre De unde poti lua un credit de nevoi personale in euro si cat te costa pe efin.ro

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#credite consum, #credit euro, #credit nevoi personale, #credite populatie, #conditii creditare , #credit