Romania incotro? Afla totul despre creditele neperformante

Joi, 25 Octombrie 2012, ora 12:10
2110 citiri
Romania incotro? Afla totul despre creditele neperformante

Cea de-a doua editie a evenimentului "Romania Incotro? Credite neperformante" se va desfasura pe 30 octombrie, la Banca Nationala a Romaniei, sala Mitita Constantinescu.

"Acest eveniment isi propune atat sa evalueze imprumuturile neperformante in contexul actual generat de criza economica globala ale carei repercursiuni bantuie prin maruntaiele economiei mondiale, cat si sa identifice tendintele cheie in practicile de gestionare a creditelor", sustine Ileana Ghica, directorul general al firmei organizatoare.

Alaturi de viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Bogdan Olteanu, care va participa in calitate de invitat special al evenimentului, vor fi si speakers precum: Adrian Codarlasu, director risc la UniCredit Tiriac Bank si presedinte al Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania, Bogdan Moinescu, consilier la Serviciul de Gestiune al Crizelor Financiare, Banca Nationala a Romaniei si alti specialisti din domeniu.

Evenimentul face parte din ciclul de conferinte financiar-bancare "Romania, incotro?" initiate si organizate de Oxygen Events si este sprijinit de catre Banca Nationala a Romaniei, Asociatia Romana a Bancilor, Asociatia Analistilor Financiar-Bancari din Romania, Imobiliare.ro, Deloitte si Stanescu, Milos, Dumitru si Asociatii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Romania incotro eveniment financiar, #Romania incotro credite neperformante , #credit