Si Bancpost face o oferta celor cu credite in franci: Rata s-ar reduce cu 30%

Duminica, 13 Septembrie 2015, ora 11:47
4847 citiri
Si Bancpost face o oferta celor cu credite in franci: Rata s-ar reduce cu 30%

Bancpost a prezentat, duminica, o oferta individualizata de conversie in lei pentru clientii cu credite in franci elvetieni garantate cu ipoteca.

Oferta bancii consta in dobanda fixa redusa de 1,5% pe an pentru primii trei ani, ceea ce se va reflecta intr-o reducere medie a ratei lunare de 30%. Dupa aceasta perioada se va aplica o dobanda individualizata variabila, compusa din marja fixa si indicele ROBOR la 3 luni.

"Exista un interes crescut din partea clientilor pentru propunerile de conversie a creditelor, iar noua oferta Bancpost vine in intampinarea acestor asteptari", a declarat Andreea Mincu, director executiv in cadrul Bancpost.

Victorie pentru romanii datori in franci elvetieni: Reusita ANPC si lupta lui Teodorovici

Oferta de conversie prezentata de Bancpost se va realiza la cursul de schimb al bancii de la momentul realizarii conversiei si nu presupune niciun comision de administrare credit si analiza din partea bancii.

In perioada urmatoare, clientii Bancpost cu credite in franci elvetieni garantate cu ipoteca vor fi invitati in unitatile bancii pentru prezentarea noii oferte de conversie.

Oferta de conversie in lei pentru clientii cu credite in franci continua seria actiunilor Bancpost orientate catre diminuarea impactului negativ rezultat din evolutia monedei elvetiene.

Solutia unei tari de langa noi pentru cei care au credite in franci elvetieni

Inca de la inceputul anului, Bancpost a acordat o reducere cu 0,8 puncte procentuale a dobanzii pentru intreg portofoliul, valabila pana la urmatoarea data de revizuire a dobanzii specificata contractual. De asemenea, pentru clientii care au intampinat dificultati in achitarea obligatiilor, a fost aplicat un discount aditional, personalizat, au amintit reprezentantii bancii.

Bancpost are o istorie de 24 de ani pe piata locala, o retea de 148 de unitati, precum si sapte centre de afaceri.

Citeste si:
Liberalii de la centru reacționează după ce PNL Satu Mare a anunțat că rupe relațiile cu UDMR
Liberalii de la centru reacționează după ce PNL Satu Mare a anunțat că rupe relațiile cu UDMR
Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a reacționat marţi, 16 august, după anunţul PNL Satu Mare privind ruperea relaţiilor cu UDMR la nivel local şi retragerea tuturor liberalilor din...
Miracol în București: parc uriaș creat de la zero. ”Am muncit mult să ajungem aici”
Miracol în București: parc uriaș creat de la zero. ”Am muncit mult să ajungem aici”
Primarul Ciprian Ciucu a anunțat marți, 16 august, că un nou parc va fi amenajat în Sectorul 6, în zona Lacului Morii. Pentru realizarea proiectului, primăria lansează un ”concurs...
Comentarii