Top 5 credite de nevoi personale in lei

Miercuri, 19 Iunie 2013, ora 14:55
2954 citiri
Top 5 credite de nevoi personale in lei

Bancile se intrec in oferte pentru credite personale din lei, insa unele sunt mai avantajoase in ceea ce priveste beneficiile particulare si disponibilitatea institutiei financiare de a acorda imprumuturi.

Astfel, conform analizei realizate de portalul de servicii financiare Efin.ro dupa aceste criterii, remisa Ziare.com, creditul de nevoi personale Divers de la Banca Comerciala Romana se afla pe primul loc al topului.

Dobanda imprumutului este fixa si poate avea o valoare cuprinsa intre 13,90% si 19,90%, iar pentru un credit de 10.000 lei pe o perioada de 5 ani, DAE este 14,82%.

Banca nu percepe comision de administrare sau de analiza. De asemenea, BCR ofera gratuit asigurarea de viata, documentatia necesara este simplificata, iar creditul este aprobat in cel mult 3 zile de la depunerea acesteia.

Locul 2 al topului este ocupat de creditul de consum cu asigurare de viata inclusa de la ING Bank. Banca percepe o dobanda variabila de 10,09% (Robor la 3 luni + 6%).

Pentru un imprumut de 10.000 lei pe o perioada de 5 ani, DAE are o valoare de 10.57%.

Costurile creditului includ un comision de analiza a dosarului de 105 lei, platibil doar in cazul acordarii creditului, un comision de administrare credit de 1% din valoarea acestuia, platit o singura data, la acordarea imprumutului si prima lunara aferenta Asigurarii de Viata, de 0,029% din suma asigurata.

Banca accepta o gama larga de venituri, iar venitul minim solicitat pentru cererile individuale este de 800 lei. Creditul se vinde la pachet cu ING Card Complet, ce are costuri de administrare 0.

Creditul oferit de Garanti Bank se afla pe pozitia 3 a clasamentului. Dobanda aferenta imprumutului este fixa, de 10,44%. DAE are o valoare de 13,62% pentru un imprumut de 10.000 lei pe o perioada de 60 de luni.

Pentru a contracta acest credit, solicitantii vor plati un comision de analiza dosar in valoare de 200 RON si un comision lunar de administrare de 0,20% aplicat la soldul creditului.

Banca ofera gratuit asigurarea de protectie a venitului.

Locul patru al acestui top este ocupat de creditul de nevoi personale oferit de OTP Bank. Dobanda perceputa pentru acest credit este fixa si are o valoare de 15,12%. DAE este de 16,21%, pentru un credit in valoare de 10.130 lei contractat pe o perioada de 5 ani.

Comisioanele de administrare si analiza dosar sunt 0, iar banca ofera gratuit asigurarea pentru risc deces. De asemenea, banca accepta o gama larga de venituri. Venitul lunar minim solicitat pentru cereri individuale este de 350 lei.

In cazul in care clientul nu inregistreaza restante, nu solicita schimbarea datei de scadenta, nu modifica metoda de rambursare a creditului si nu ramburseaza anticipat creditul (integral sau partial), la fiecare a 12-a rata lunara nu va achita dobanda, ci doar principalul.

Creditul de consum fara ipoteca de la Banca Comerciala Carpatica se pozitioneaza pe locul 5 al topului.

Banca percepe o dobanda variabila de 13.33% (Robor la 6 luni + 8.78%). Pentru un imprumut in valoare de 10.000 lei pe o perioada de 5 ani, DAE este de 14,17%.

Comisionul de analiza a dosarului de credit este de 50 lei, acesta fiind retinut din suma aprobata a creditului, in situatia in care imprumutul se acorda. Comisionul de administrare credit este 0.

Creditul are atasata o asigurare de viata si somaj, insa costurile acestora sunt suportate de catre banca.

C.P.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#credite nevoi personale lei, #credite lei, #banci credite lei, #banci credite nevoi personale lei, #credite nevoi personale, #credit nevoi personale , #credit