Top credite ipotecare in lei si valuta

Duminica, 04 Octombrie 2009, ora 18:37
2600 citiri
Top credite ipotecare in lei si valuta

Banca de la care vreti sa luati un credit va spune ca practica unele dintre cele mai avantajoase dobanzi de pe piata? Chiar daca dobanda este mult mai mica decat la alte institutii financiare, iar nivelul taxelor si comisioanelor este scazut, asta nu inseamna neaparat ca imprumutul respectiv este si ieftin.

O persoana care se imprumuta in euro va plati inapoi dublu, iar in cazul creditului in lei, suma de returnat bancii este de trei ori mai mare decat cea imprumutata, informeaza Antena 3.

Daca doriti sa cumparati o casa si nu va incadrati in programul guvernamental, cel mai ieftin credit ipotecar in euro in valoare de 50.000 de euro pe o perioada de 25 de ani se poate accesa de la ING.

"Creditul de Casa Noua" are o dobanda anuala efectiva de 6,4%, iar suma care va fi returnata in 25 de ani ajunge la 97.452 euro.

Al doilea cel mai avantajos credit in conditiile date este cel de la Volksbank. Deoarece dobanda anuala efectiva de 7,02%, clientul trebuie sa returneze bancii nu mai putin de 103.693 euro.

In topul celor mai avantajoase credite ipotecare se afla si Banca Italo-Romena. Dobanda anuala efecvtiva este de 7,8% iar clientul trebuie sa dea inapoi 106.822 euro.

Daca se opteaza pentru un credit in lei ar fi bine sa va indreptati pasii catre Banca Transilvania, BCR sau CEC Bank.

Astfel, in cazul unui imprumut in valoare de 200.000 de lei, cu o dobanda anuala efectiva de 11,79%, suma totala de returnat la Banca Transilvania urca pana la 586.620 lei.

La creditul Rezidential de la BCR, dobanda anuala efectiva este de 13,28%, iar suma de returnat ajunge la 642.633 lei, in timp ce CEC Bank percepe o dobanda anuala efectiva de 13,4%, astfel incat totalul sumelor de returnat ajunge la 649.945 lei.

Citeste si:
Noua generație de politicieni români de top
Noua generație de politicieni români de top
La nivelul individual, noua generație de politicieni români de top (premieri și candidați la președinție, ori doar șefi de partide politice semnificative) se caracterizează prin...
Maia Sandu, despre motivele pentru care judecătorii și procurorii pleacă din sistem: „Își fac grijă să nu fie întrebați de unde și-au adunat averile”
Maia Sandu, despre motivele pentru care judecătorii și procurorii pleacă din sistem: „Își fac grijă să nu fie întrebați de unde și-au adunat averile”
Președintele Republicii Moldova Maia Sandu a declarat într-o intervenție la televiziunea de stat de la Chișinău că că o mare parte din judecătorii care au plecat din sistem, au făcut acest...