Unde gasesti credite de consum pe o perioada de zece ani?

Miercuri, 16 Noiembrie 2011, ora 13:50
7012 citiri
Unde gasesti credite de consum pe o perioada de zece ani?

Banca Nationala a Romaniei a hotarat limitarea perioadei maxime pentru creditele de consum negarantate la cinci ani, atat in cazul imprumuturilor in lei, cat si al celor in euro, principalul efect pentru clienti fiind diminuarea sumelor pentru care sunt eligibili.

Noile reglementari vor intra, cel mai probabil, in vigoare la inceputul anului viitor, intre timp bancile avand posibilitatea de a-si potenta rezultatele pe acest segment, acordand in continuare credite de nevoi personale cu o perioada de rambursare care ajunge pana la 10 ani.

Am selectat in continuare bancile locale care acorda in continuare credite de consum fara garantii reale pe o perioada maxima de 10 ani.

Creditul de nevoi personale in lei acordat de BCR este prevazut cu o suma maxima de 20.000 euro, echivalent in lei, iar dobanda anuala fixa variaza intre 14,90% si 19,90%. Banca percepe un comision de analiza a dosarului de 250 RON, inclus in credit (nu se percepe pentru clientii care isi incaseaza/isi vor incasa salariul/pensia intr-un cont BCR si pentru clientii care refinanteaza exclusiv credite de la alte banci sau institutii financiare non-bancare), precum si un comision de rambursare anticipata cuprins intre 0,5% si 1%.

Raiffeisen Bank acorda creditul de consum in lei si euro cu o valoare de cel mult 15.000 euro. Rata dobanzii variabile porneste de la 13,00% (Euribor 6 luni + marja) pentru creditele in euro si de la 14,50% (Robor 6 luni + marja) pentru cele in lei, in functie de suma accesata. Totodata, banca percepe un comision de analiza de 50 euro, precum si un comision lunar de administrare de 1,25 euro/5 lei.

Citeste mai multe despre Unde gasesti credite de consum pe o perioada de zece ani? pe efin.ro

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#credite consum, #imprumut , #credit