Volksbank, data in judecata de 1.000 de clienti nemultumiti

Luni, 15 Noiembrie 2010, ora 15:56
2620 citiri
Volksbank, data in judecata de 1.000 de clienti nemultumiti
Foto: Seebiz

Peste 1.000 de clienti ai Volksbank au depus doua cereri de chemare in judecata a bancii, la Tribunalul Bucuresti.

Acestia spera sa obtina eliminarea clauzelor abuzive din contractele de credit si au cerut suspendarea platii ratelor pana in momentul solutionarii litigiului, relateaza Ziarul Financiar.

Primul termen de judecata a fost fixat pe data de 7 noiembrie 2011. Totusi, este analizata posibilitatea introducerii unei cereri de schimbare a acestui termen, potrivit casei de avocatura Piperea si Asociatii, reprezentantul clientilor bancii.

Actiunea nu se limiteaza la clauze introduse de banca dupa intrarea in vigoare a OUG 50/2010, ci si la clauze contractuale existente anterior, in total 25 la numar.

Avocatul Gheorghe Piperea reprezinta aproximativ 3.000 de persoane in procese intentate bancilor din cauza clauzelor abuzive din contractele de credit. Potrivit spuselor sale, in aceasta saptamana se vor incepe procesele si impotriva Raiffeisen Bank, urmand sa existe alte trei sau patru procese impotriva BCR si Volskbank.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#proces clienti Volksbank, #chemare judecata Volksbank, #clauze abuzive credite Volksbank , #credit
Comentarii
Poza DUTTY
DUTTY
rank 5
ASTA-I ETICA BANCARA ?!?!?!?!?