Vrei sa-ti schimbi telefonul sau chiar masina de Black Friday? Iata cum poti face rost de bani

Luni, 07 Noiembrie 2016, ora 09:00
10970 citiri
Vrei sa-ti schimbi telefonul sau chiar masina de Black Friday? Iata cum poti face rost de bani

Daca vrei sa-ti schimbi telefonul cu unul mai nou si mai performant, Black Friday reprezinta cea mai buna ocazie, pentru ca magazinele se bat in oferte si taie din preturi, pentru a vinde cat mai mult intr-o singura zi.

Sigur ai urmarit si tu cu sufletul la gura lansarea noului iPhone 7 sau poate esti tentat de performantele celui mai nou Samsung Galaxy S7. Asta inseamna ca trebuie sa gasesti o solutie pentru a pune mana pe smartphone-ul mult dorit.

De Black Friday le vei gasi cu usurinta in magazinele online si la fel de usor poti obtine si banii de care ai nevoie ca sa le cumperi, exclusiv online, fara sa te mai deplasezi pana la banca.

Pentru un iPhone 7, de exemplu, ai de platit, in mod normal, de la 3.500 de lei in sus, la liber, pana la peste 5.000 de lei, pentru varianta cu 256 GB.

Un Samsung Galaxy S7 costa cel putin 3.000 de lei, un Xiaomi Mi5 porneste de la 2.000 de lei, iar noul Google Pixel XL, abia lansat, costa si el aproape 4.000 de lei.

Cum faci, asadar, sa-ti schimbi telefonul cu unul de ultima generatie, mai ales daca nu poti sau nu vrei sa platesti cash o astfel de suma?

O varianta ar fi sa-l iei la abonament, daca vrei sa-ti faci unul nou sau daca iti permite contractul. Vei plati mai putin pentru aparat, dar abonamentul lunar va fi unul considerabil si sigur se va lansa urmatorul model inainte de sfarsitul perioadei contractuale minime.

Si atunci cum sa-l cumperi la liber, fara sa platesti cu banii jos intreaga suma? Aici te-ar ajuta un credit online creat special pentru astfel de cumparaturi, prin care poti plati, de exemplu, un smartphone de 4.000 de lei in 12 rate lunare de cate 350 de lei. Nu-i asa ca acum parca e mai usor sa tii pasul cu tehnologia?

Si, daca vrei, de Black Friday poti sa-ti schimbi si masina! Pentru un credit online de 20.000 lei pe 5 ani, de exemplu, platesti o rata lunara fixa de 420 lei.

Pe Internet, in cateva minute, poti obtine finantarea de care ai nevoie pentru cumparaturile tale de Black Friday. Trebuie doar sa stii unde sa cauti!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#credit online, #imprumut online, #credit consum online, #credit nevoi personale , #credit
Comentarii
Poza ddutz2013
ddutz2013
rank 5
Nu va e rusine! Faceti publicitate la camatari?! Rusine, Ziare Com!