Vreti bani pentru Craciun? Vedeti cele mai bune oferte la creditele de consum

Vineri, 07 Decembrie 2012, ora 07:00
3059 citiri
Vreti bani pentru Craciun? Vedeti cele mai bune oferte la creditele de consum

Cumparaturile de Craciun pot fi extrem de costisitoare, dar, daca doriti sa faceti multe cadouri sau sa va luati o minivancanta, puteti incerca sa obtineti un credit.

Ziare.com a luat in calcul un credit de 5.000 de lei, pe o perioada de un an.

Oferta cea mai buna din punctul de vedere al dobanzii anuale efectiva (DAE) vine din partea BRD - Societe Generale. Creditul de nevoi personale Expresso de iarna are DAE de 12,12 la suta, iar banca nu percepe comision de acordare.

Ratele lunare sunt fixe, ridicandu-se la 440,2 lei, in timp ce suma totala de rambursat este de 5.316,2 lei.

Banca Transilvania are o DAE de 12,70 la suta pentru creditul de nevoi personale Practic BT, cu virare salariu. De aceasta oferta pot beneficia, totusi, doar clientii care au nevoie de o refinantare a unui credit acordat dupa 31 octombrie 2011.

Venitul minim necesar pentru primirea acestui credit este de 1.144,4 lei, potrivit calculelor Conso, iar gradul maxim de indatorare poate fi incadrat intre 45 si 70 la suta, in functie de venituri si analiza scoring.

In total, veti avea de rambursat 5.330,9 lei, rata lunara fixa fiind de 444,2 lei.

La Banca Comerciala Romana, DAE ajunge la 13,25 la suta, pentru creditul Divers (cu virarea venitului). Totusi, in functie de analiza de scoring, dobanda poate ajunge si la 19,9 procente.

Gradul de indatorare poate fi intre 52 si 65 la suta, iar venitul minim pentru a obtine acest imprumut este de 1.146,8 lei. Rata este fixa, de 445,5 lei/luna, iar suma totala de rambursat ajunge la 5.345 de lei.

O dobanda anuala efectiva de 13,85 de procente este oferita la creditul de nevoie personale de la Volksbank. Ratele sunt de 446,6 lei, iar suma de rambursat de 5.359 de lei. Venitul minim necesar, in acest caz, este de 1.149,1 lei.

La OTP Bank DAE ajunge la 14,68 la suta, iar dobanda lunara este variabila, calculata in functie de indicele Robor la trei luni, plus 7,88 la suta.

Banca nu permite o rata de indatorare mai mare de 30 de procente, iar venitul trebuie sa fie de minimum 1.151,9 lei pentru a va califica pentru imprumut. In plus, banca ofera asigurare de risc de deces gratuit.

Daca sunteti interesati in creditele de nevoi personale in euro, dobanzile anuale efectiva incep de la 13,01 la suta, pentru un credit de nevoie personale de 1.500 de euro. Aceasta este disponibila la creditul de la Banca Carpatica, iar dobanda lunara este variabila, calculata in functie Euribor la 6 luni, plus 11,91 la suta. In total, aveti de rambursat 1.601,4 euro, prima rata fiind de 133,5 euro.

La Piraeus Bank, DAE urca deja la 14,59 la suta, in timp ce dobanda lunara este calculata in functie de Euribor la trei luni, plus 13,5 %.

Venitul minim necesar este de 1.738,2 lei, iar varsta minima de 22 de ani. In total, veti avea de platit 1.613,5 euro.

De la Intesa Sanpaolo Bank, creditul il puteti obtine la o DAE de 16,59 la suta si o dobanda lunara calculata in functie de Euribor la 3 luni plus 11 la suta. In total, veti rambursa 1.625,5 euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Comisia Europeană nu este acord cu TikTok Lite, noua scorneală a gigantului tech. Temeri că minorii ar putea avea acces la conținut periculos
Comisia Europeană nu este acord cu TikTok Lite, noua scorneală a gigantului tech. Temeri că minorii ar putea avea acces la conținut periculos
Comisia Europeană a anunțat recent că va investiga programul TikTok Lite, suspectând că acesta poate avea un impact negativ asupra sănătății mintale a utilizatorilor. Programul, care...
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară care le va permite creatorilor să distribuie conținut video narat cu orice voce doresc, prin intermediul unei noi tehnologii...
#credit nevoi personale lei, #credit nevoi personale euro, #dobanzi credite nevoi personale , #credit