Ziare.com

Tot ce trebuie sa stii inainte sa faci depozit la banca

Joi, 18 Aprilie 2013, ora 15:47

   

Tot ce trebuie sa stii inainte sa faci depozit la banca
Depozitele bancare, considerate cea mai sigura si accesibila forma de plasament, au pierdut masiv din credibilitate, in urma masurilor adoptate de Cipru. Business24 iti prezinta cateva sfaturi utile pentru constituirea unui depozit bancar fara "surprize cipriote".

Depozitele bancare raman cel mai accesibil si sigur instrument de economisire pentru majoritatea romanilor, in ciuda evenimentelor de pe plan extern, deoarece bancile din Romania care se afla sub influenta reglementarilor BNR sunt obligate sa adopte o serie de masuri prudentiale.

Alegerea fondului de garantare

Toate depozitele bancare ale institutiilor financiare din Uniunea Europeana sunt garantate de statele membre, in limita a 100.000 de euro, ceea ce inseamna ca in cazul indisponibilizarii sumelor din depozite, statul se angajeaza sa restituie deponentilor sumele pana la aceasta valoare. Afla care sunt principalele reguli pe care trebuie sa le ai in vedere pentru constituirea unui depozit bancar sigur, in continuarea articolului Tot ce trebuie sa stii inainte sa faci depozit la banca pe Business24.ro.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4179 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor