Cum sa castigi mai multi bani in 2013

Vineri, 04 Ianuarie 2013, ora 09:22
3770 citiri
Cum sa castigi mai multi bani in 2013
Foto: sagennext.com

Inceputul de an este cel mai bun prilej pentru a ne face planuri financiare. In noul an, exista mai multe posibilitati de a castiga bani in plus fata de venitul curent pe care il ai.

Cardul cadou

Daca dupa perioada Sarbatorilor te-ai ales si cu vreun card cadou, ar fi timpul sa incasezi banii pe el. Conform MSNBC, exista numerosi intermediari care iti pot oferi o suma de bani in schimbul unui astfel de card. Bineinteles, nu vei obtine valoarea lui reala, ci mai putin. Doua bune exemple sunt site-urile www.cardpool.com si www.plasticjungle.com.

Lucreaza in plus

Daca programul iti permite, poti lucra cateva ore in plus in fiecare zi, in regim part-time. De obicei, programul in acest caz este unul flexibil, iar orele prestate iti pot aduce un castig suplimentar destul de mare.

Un "magazin" online

O buna metoda de suplimentare a veniturilor este vanzarea de produse in mediul online. Eventual, poti sa vinzi ceea ce ai in plus sau nu mai folosesti. Vei gasi cu siguranta un cumparator pe Internet.

Munca intelectuala

Daca preferi munca intelectuala, Internetul abunda in site-uri care au nevoie de contributia ta. Inclusiv cele din strainatate iti pot oferi posibilitatea unui castig bun. Un bun exemplu este www.aristotlecircle.com, unde poti oferi lectii in domeniul pe care il cunosti mai bine.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#bani castig suplimentar, #loc munca part time, #job part time , #economii