Ziare.com

Vanguard: 2009, un an crucial pentru economie (Video)

Marti, 23 Decembrie 2008, ora 12:16

   

Vanguard: 2009, un an crucial pentru economie (Video)
In ciuda unor aspecte negative care pot fi sesizate in acest final de an si al incertitudinii care planeaza asupra masurilor ce vor fi luate de noul guvern pentru inceputul anului 2009, exista sperante ca anul viitor ar putea marca o revigorare a economiei romanesti.

Finalul lui 2008 este marcat de lichiditate scazuta la Bursa de Valori Bucuresti, de investirea noului guvern, care inca se gandeste spre ce sa-si indrepte atentia pe zona economica, dar si de mentinerea cursului in zona de stres, potrivit unei analize realizata de Andrei Ciubotaru, broker al Vanguard.

Vestile proaste pentru anul viitor sunt ca banii pe care ii poate atrage guvernul vor fi obtinuti la dobanzi mari, tensiunile pe cursul de schimb vor ramane destul de mari, iar o politica expansionista a autoritatilor fiscale va introduce tensiuni suplimentare pe cursul de schimb

Cu toate acestea, exista sperante ca anul viitor, cel mai probabil spre final, ar putea marca o revigorare a economiei romanesti.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Vezi mai jos analiza video a Vanguard


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1138 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor