Predictie: criptomoneda care ar putea ajunge la 10.000 de dolari pana la finele anului
Bani / Ethereum
Dupa ce Ethereum a depasit recordul de 3.000 de dolari, in cursul zilei de luni, 3 mai, au inceput sa apara din nou discutiile cum ca a doua criptomoneda din piata ar putea ajunge pana la finele anului la o valoare de 10.000 de dolari. Acesta discutii sunt vechi inca de acum doi ani, dar au fost temperate de criza sanitara si de faptul ca, ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Ethereum . Această zonă va concentra articolele categoriei Bani din Ziare.Com care au subiectul principal: Ethereum.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Ethereum, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Bani , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.