Rezultatul referendumului nu va aduce liniste pe pietele financiare - broker

Luni, 30 Iulie 2012, ora 21:37
2166 citiri
Rezultatul referendumului nu va aduce liniste pe pietele financiare - broker

Rezultatul referendumului din Romania nu va aduce linistea asteptata pe pietele financiare, sustine brokerul Eugen Voicu.

Potrivit acestuia, incertitudinea si volatilitatea de pe pietele financiare sunt influentate atat de factorii interni, cat si de cei externi si este greu de precizat cand se va calma situatia.

"Mi-e teama ca nu vom avea liniste nici in continuare si cred ca, oricare ar fi fost rezultatul, am fi avut o doza foarte mare de volatilitate in continuare.

Deocamdata, nu am o estimare pentru un moment de liniste pe piete. Sunt multi factori si interni si externi care duc la aceasta incertitudine, volatilitate pe pietele noastre", a declarat Eugen Voicu, presedintele Societatii de Investitii Certinvest.

Nici cursul valutar nu va reveni la nivelul la care se afla inaintea crizei politice, este de parere si analistul financiar Dragos Cabat.

Potrivit acestuia, interventiile BNR nu vor putea calma pietele pe termen scurt, in urmatoarele sase luni. Leul va putea reveni la 4,6 lei incepand cu anul 2013.

Citeste mai multe despre Rezultatul referendumului nu va aduce liniste pe pietele financiare - Broker pe Business24.ro.

#rezultat referendum Bursa Eugen Voicu, #reactii Bursa refendum 2012, #pietele financiare referendum, #demitere Basescu , #financiar