Ai o situatie financiara dificila? Iata cum te poate ajuta un imprumut rapid!

Advertorial
Miercuri, 07 August 2019, ora 14:45
7166 citiri
Ai o situatie financiara dificila? Iata cum te poate ajuta un imprumut rapid!

Cea mai buna solutie pentru a iesi dintr-un impas financiar, in special atunci cand ai nevoie rapida de bani, este accesarea unui imprumut rapid.

Acesta te poate ajuta cu plata facturilor la timp sau cu diverse cheltuieli necesare, precum cele ce tin de sanatate sau de educatie. Prin urmare, iti prezentam 3 avantaje majore ale unui imprumut rapid, care sa te scoata dintr-o situatie financiara dificila:

1. Rapiditatea

Precum ii spune si numele, un imprumut rapid poate fi accesat intr-un timp foarte scurt, in functie de institutia nebancara pe care o alegi.

Spre exemplu, Provident iti ofera influxul de bani de care ai nevoie in maxim 48h de la semnarea contractului, daca alegi serviciul optional de gestionare la domiciliu a imprumutului.

Cu toate acestea, in multe cazuri se poate intampla sa primesti un imprumut rapid in doar cateva ore dupa ce ai contactat reprezentantul de vanzari. Acest fapt se explica prin dorinta acestor institutii de a se mentine competitive pe piata financiara nebancara.

Un imprumut rapid conventional, precum cel facut la o banca, poate fi procesat foarte greu. Uneori, acest interval de timp poate ajunge la cateva zile, fapt care nu te va ajuta cand ai nevoie rapida de bani.

In plus, in cazul in care dosarul tau este refuzat, vei sti acest lucru in doar cateva ore, ceea ce iti ofera timpul necesar pentru a-ti reevalua optiunile.

2. Convenienta

La Provident, cand optezi pentru serviciul de gestionare la domiciliu, totul se desfasoara mult mai repede, din confortul propriei locuinte.

Nu trebuie sa te deplasezi pana la banci sau sa astepti la cozi interminabile, doar pentru a afla ca cererea ta a fost refuzata.

Mai mult, poti negocia exact numarul de rate pentru un imprumut rapid, iar daca ai un istoric bun, vei putea accesa din ce in ce mai multe fonduri.

De asemenea, daca se intampla sa nu poti rambursa o suma la timp, poti vorbi cu reprezentantul de vanzari pentru a gasi cea mai buna solutie de a iesi din acest impas, fara repercusiuni precum poprirea pe conturi sau retinerile salariale.

Totul este mai simplu, daca apelezi la Provident pentru un imprumut rapid!

3. Cerintele de aplicare sunt minime

De cele mai multe ori, accesarea unui imprumut rapid este mult mai usoara decat crezi! Cel mai important considerent este o sursa stabila de venit, insa aceasta limita poate fi foarte mica.

De exemplu, cerintele de aplicare pentru un imprumut rapid la Provident sunt urmatoarele:

- persoana cu cetatenie romana care a implinit varsta de 18 ani;

- venit fix minim de 300 de Lei/luna dovedibil;

- adresa de domiciliu/resedinta sa fie pe teritoriul Romaniei;

- un numar de telefon valabil.

In concluzie, este foarte usor sa optezi pentru un imprumut rapid! Ai nevoie urgent de bani? Nu mai sta pe ganduri si vino la Provident!

Foloseste calculatorul de credit pentru a determina exact suma de bani si perioada de timp pe care doresti sa rambursezi imprumutul rapid si completeaza formularul de pe site sau suna la 021 275 75 75, iar un reprezentant Provident te va contacta in doar cateva minute!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#imprumut IFN, #imprumut Provident , #imprumut