Loteria bonurilor fiscale: Afla care sunt data si suma castigatoare pentru luna decembrie

Duminica, 22 Ianuarie 2017, ora 16:34
6477 citiri
Loteria bonurilor fiscale: Afla care sunt data si suma castigatoare pentru luna decembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Bonurile in valoare de 706 de lei emise pe 7 decembrie au iesit castigatoare la prima extragere lunara din acest an a loteriei fiscale.

Astfel, toate persoanele care detin astfel de bonuri isi pot revendica premiul printr-o cerere depusa la ANAF in urmatoarele 30 de zile, fondul total de un milion de lei fiind impartit la maxim 100 de premianti.

Data si suma castigatoare pentru luna decembrie au fost alese, duminica, in cadrul primei extrageri lunare a loteriei bonurilor fiscale din acest an, organizate de Ministerul Finantelor in studioul TV al Loteriei Romane. La extragere au participat toate bonurile fiscale emise in luna decembrie.

Fondul total de premiere a fost pastrat la un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Daca vor fi depuse peste 100 de cereri de revendicare a premiilor, va fi organizata o a doua extragere, pentru desemnarea celor 100 de castigatori, potrivit Ministerului Finantelor.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al companiei Loteria Romana pentru o perioada de minimum 30 de zile.

Cererile pentru revendicarea premiilor pot fi depuse de luni la sediile ANAF.

Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie sa depuna in original bonul fiscal castigator, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere.

Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.

Citeste si Primul roman care a castigat la loteria bonurilor fiscale a dat din nou lovitura cu un bon luat din gunoi

Ultima extragere a loteriei fiscale de anul trecut a fost una ocazionala de Anul Nou, organizata pe 31 decembrie, la care au castigat persoanele care au efectuat cumparaturi pe data de 27 aprilie 2016, cu o valoare de 187 lei.

Anul trecut au fost organizate in total 14 extrageri ale loteriei bonurilor fiscale, dintre care 12 lunare si doua ocazionale, fiecare cu un fond de premiere de un milion de lei.

Regula se pastreaza si pentru acest an, cu cate o extragere lunara si doua speciale, fondul anual de premiere fiind stabilit la 14 milioane de lei.

Prima extragere ocazionala va avea loc pe 16 aprilie, de Paste, la care vor participa bonurile emise intre 23 ianuarie si 31 martie, iar cea de-a doua va fi organizata de Craciun, pe 24 decembrie, pentru bonurile emise de la 1 aprilie pana la 8 decembrie 2017.

ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis că norma juridică privind valoarea reparaţiei şi implicit a despăgubirilor prin asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) este este...
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Yogesh Brar a anunțat recent pe platforma X (fosta Twitter) că primele dispozitive echipate cu noua generație de procesor Snapdragon 8 Gen 4 vor fi lansate în octombrie 2024, iar detaliile...
#Loteria bonurilor fiscale decembrie, #loteria bonurilor fiscale 2017 , #loteria bonurilor fiscale