Care este programul bancilor pe 15 august

Joi, 15 August 2013, ora 09:02
9556 citiri
Care este programul bancilor pe 15 august

Cele mai multe unitati bancare vor fi inchise joi, 15 august, cu ocazia sarbatorii Adormirea Maicii Domnului.

Exceptie fac unitatile aflate in centre comerciale sau mall-uri, au anuntat reprezentantii institutiilor.

Pentru unitatile Raiffeisen Bank, 15 august este zi nelucratoare, inclusiv pentru Call Center, cu exceptia unitatilor bancii din cadrul hypermarket-urilor, Selgros si al mall-urilor.

Agentiile din mall-uri si hypermarket-uri vor avea programul obisnuit de lucru, dintr-o zi de joi. Agentiile din Selgros vor avea program de la 9.00 la 19.00. Call Center- ul bancii va asigura asistenta permanenta pentru carduri, Smart Mobile, SmartTel, Raiffeisen Online, Clienti de Top si FWR.

Unitatile Bancii Transilvania vor fi inchise joi, 15 august, cu ocazia sarbatorii Adormirea Maicii Domnului.

Pentru operatiuni de schimb valutar, vor fi deschise urmatoarele sedii BT din tara: punctul de lucru Arena City (Bacau), punctul de lucru Gold Plaza (Baia Mare), punctul de lucru Henri Coanda (Bucuresti), agentia Iulius Mall (Cluj-Napoca), punctul de lucru Carrefour (Focsani).

Clientii bancii au la dispozitie serviciul BT24 Internet Banking si Mobile Banking, BT24 Facturi, aproape 900 de bancomate si posibilitatea de a plati cu cardurile BT la comercianti.

Serviciul de Call Center Carduri va functiona non-stop.

Banca Comerciala Carpatica informeaza ca unitatile bancii vor fi inchise pe 15 august.

Unitatile teritoriale retail si centrele de afaceri corporate ale Bancii Comerciale Romane (BCR) nu vor avea program cu publicul in ziua de 15 august 2013.

BCR a luat toate masurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clientii bancii. Totodata, va fi asigurata si alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) si a masinilor multifunctionale (MFM) ce vor fi permanent la dispozitia clientilor, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, inclusiv sarbatorile legale, informeaza reprezentantii bancii.

BRD anunta ca unitatile sale teritoriale nu vor avea program cu publicul in ziua de 15 august 2013, cu exceptia: agentiilor situate in marile magazine si mall-uri (mai putin agentia Auchan Targu Mures si agentiile Jolie Ville, care vor fi inchise); agentiei Carrefour Era Park, care va avea program de la 9:30 la 21:00; agentiilor Sinaia (9:00-13:00) si Bran (10:00-14:00); Visa Tax din aeroportul Henri Coanda, care va avea program non-stop.

Serviciul Vocalis va asigura clientilor BRD urmatoarele servicii comerciale: optiunile automate de consultare sold/operatiuni; serviciile de urgenta dedicate posesorilor de carduri si utilizatorilor Multix/BRD@ffice; autorizari vocale comercianti.

Vocalis se afla la dispozitia clientilor in fiecare zi, de luni pana duminica intre orele 08.00 si 22.00.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#program banci 15 august, #banci deschise sarbatoare, #program BCR, #Program BRD, #program Raiffeisen , #program banci