Programul bancilor pe 2 ianuarie - vezi ce unitati sunt deschise

Joi, 02 Ianuarie 2014, ora 07:07
9858 citiri
Programul bancilor pe 2 ianuarie - vezi ce unitati sunt deschise

Bancile vor fi inchise pe 2 ianuarie, cu exceptia unor unitati din hipermarket-uri si mall-uri sau a celor amplasate in statiunile de la munte.

CEC Bank a avut program de lucru cu publicul pana la ora 14.00 pe 31 decembrie, iar unitatile bancii sunt inchise pe 1 si 2 ianuarie.

BRD a avut program pana la ora 17.00 pe 31 decembrie, iar cele mai multe agentii ale bancii vor fi inchise pe 1 si 2 ianuarie 2014.

Exceptie fac unitatile BRD din marile centre comerciale, care vor avea un program specific pe 2 ianuarie. Totodata, agentiile Bran si Poiana Brasov vor fi deschise pe 1 si 2 ianuarie intre orele 10.00 si 14.00.

Unitatile teritoriale retail si centrele de afaceri corporate ale BCR vor fi inchise pe 1, 2 ianuarie 2014. Pe 31 decembrie, programul cu clientii va fi pana la orele 13.00.

Unitatile Bancii Transilvania au fost deschise pana la ora 16.00 pe 31 decembrie, iar 1 si 2 ianuarie sunt zile libere.

Si Millennium Bank a avut program scurt pe 31 decembrie, intre 09:00 si 15:00. Pe 1 si 2 ianuarie este inchis.

Bancpost nu are program de lucru cu publicul in zilele de 1 si 2 ianuarie.

Unitatile Libra Bank vor fi inchise pe 1 si 2 ianuarie.

Volksbank Toate sucursalele bancii sunt inchise pe 1 si 2 ianuarie.

De asemenea, in zilele de 1 si 2 ianuarie, unitatile UniCredit Tiriac Bank nu vor avea program de lucru cu publicul.

Unitatile Raiffeisen Bank, inclusiv Call Center-ul, vor fi inchise pe 1 si 2 ianuarie, cu exceptia celor din cadrul hypermarket-urilor, Selgros si a mall-urilor.

ING Bank si RBS au avut programul de relatii cu publicul pana la ora 14:00 in ziua de 31 decembrie, iar 1,2 ianuarie 2014 sunt libere. In restul zilelor, programul este normal.

GarantiBank a avut program normal pe 31 decembrie, insa unitatile bancii sunt inchise pe 1 si 2 ianuarie.

Programul de lucru cu publicul la Banca Romaneasca a fost in intervalul 9:00 - 13:30 pe 31 decembrie. Banca este inchisa pe 1 si 2 ianuarie.

Unitatile Citibank Romania, Intesa Sanpaolo Bank si Bank Leumi sunt inchise in zilele de 1 si 2 ianuarie 2014.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#program banci Revelion, #banci deschise Revelion, #program banci Sarbatori, #banci deschise 1 ianuarie, #program banca 2 ianuarie , #program banci