Programul casieriilor Enel in perioada Sarbatorilor de Paste

Sambata, 14 Aprilie 2012, ora 10:55
3469 citiri
Programul casieriilor Enel in perioada Sarbatorilor de Paste
Foto: Arhiva

Compania Enel a anuntat ca in perioada Sarbatorilor de Paste punctele Enel si casieriile Enel Energie Muntenia din municipiul Bucuresti, dar si din judetele Ilfov si Giurgiu vor fi inchise luni, 16 aprilie, considerata zi libera legala.

Acestea vor fi redeschise marti, 17 aprilie, avand programul obisnuit de lucru, relateaza agentia Agerpres.

Metroul are program special de Paste

In perioada in care toate punctele Enel vor fi inchise, clientii Enel Energie Muntenia care doresc sa isi achite factura de energie electrica pot utiliza modalitatile alternative de plata si anume: numerar (in magazinele care au afisata sigla Pay Point sau Payzone, benzinariile OMV, prin Westaco, automatele de incasare ROBO ale BRD Groupe Societe Generale, BNA ale Unicredit Tiriac, oficiile postale, bancile partenere) sau prin reteaua de bancomate (BCR, BRD, CEC Bank, ING Bank, UniCredit Tiriac Bank, Piraeus Bank, Bancpost, Banca Transilvania, Garanti Bank).

Totodata, plata poate fi facuta si prin debit direct - ING Bank, BCR, BRD, Citibank, CEC Bank, Piraeus Bank, Banca Italo Romena, OTP Bank, Raiffeisen Bank, Alpha Bank, Bancpost, Banca Transilvania, Unicredit Tiriac Bank). De asemenea, facturile pot fi platite si prin Internet sau prin virament bancar.

CFR suplimenteaza numarul de trenuri de Paste - vezi programul

Enel precizeaza ca, pentru perioada in care nu este prevazut program cu publicul, nu se vor face preavizari sau deconectari de la reteaua de energie electrica, iar serviciul Telecitire va fi functional.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
#program casierii Enel Paste, #Enel sarbatori Paste, #program Enel Paste, #Enel Romania program , #program banci