Ziare.com

Banca Romaneasca da credite imobiliare de pana la 300.000 de euro

Vineri, 28 August 2009, ora 19:32

   

Banca Romaneasca da credite imobiliare de pana la 300.000 de euro
Banca Romaneasca va finanta pana la 70% din valoarea locuintelor construite de unii dezvoltatori imobiliari, prin credite ipotecare de pana la 300.000 euro, la o dobanda egala cu rata EURIBOR la trei luni plus o marja de 6,3% puncte procentuale, a anuntat, vineri banca.

In acest sens, Banca Romaneasca a incheiat parteneriate cu dezvoltatorii ansamblurilor rezidentiale Greenfield, Vitan Platinum Towers, Werland, Day Residence, South Residence, Green Invest, Upground, precum si cu cei ai altor proiecte de dimensiuni mai mici din Bucuresti, iar in provincie banca va finanta achizitia de locuinte din ansamblurile Green Park din Iasi si Topaz din Bacau.

Creditul Rezidential va fi acordat clientilor cu un venit net lunar de cel putin 525 lei, doar in moneda europeana si pe cel mult 35 de ani, se arata in comunicat. Solicitantii trebuie sa aiba intre 20 si 70 de ani, varsta pe care nu o pot depasi la scadenta creditului, si sa aiba rezidenta temporara sau permanenta in Romania.

Astfel, pentru un credit de 30.000 euro acordat pe 30 ani, la o dobanda de 7,307% pe an (calculata in functie de rata EURIBOR la trei luni din prezent), clientii trebuie sa aiba un venit net lunar de 2.600 lei pentru a plati o rata lunara de 200 euro. La un imprumut de 100.000 euro acordat in aceleasi conditii, clientii trebuie sa aiba un venit net lunar de 6.600 lei ca sa plateasca o rata lunara de 667 euro.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Banca Romaneasca va percepe un comision unic de 1% la acordarea creditului, iar comisionul de rambursare anticipata este de 2%. Banca nu percepe costuri pentru evaluarea imobilului si pentru asigurarea locuintei. Banca accepta pana la 4 codebitori.

Banca Romaneasca acorda credite ipotecare de cel mult 57.000 euro si in cadrul programului Prima Casa, in limita unui plafon de 68,45 milioane euro, atat in lei, cat si in valuta.

Banca Romaneasca, prezenta de 16 ani pe piata bancara din Romania, are un capital social de 200 milioane euro o retea nationala formata din 150 de unitati.

In octombrie 2003, grupul financiar elen National Bank of Greece (NBG), a cumparat pachetul majoritar de la Banca Romaneasca, detinand in prezent 89,07% din capitalul social al acesteia. Un alt actionar important este Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), care detine 10,21% din capitalul social al bancii.

Sursa: rNews

Articol citit de 1858 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Lamuriti-ma ,va rog

Exista o banca,care se numeste Banca Romaneasca,ori este vorba de Banca Nationala?

 

Re:

Da exista o banca care se numeste Banca Romaneasca, Banca Nationala nu acorda credite direct cetatenilor.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor