Cele mai avantajoase cursuri valutare

Marti, 22 Iulie 2008, ora 19:52
3304 citiri
Cele mai avantajoase cursuri valutare

Inainte sa achizitionezi sau sa vinzi valuta trebuie sa te asiguri ca ai ales cel mai bun curs, astfel incat tu sa fii cel care castiga. Daca ai facut marti vreo tranzactie si vrei sa stii daca ai fost sau nu "pacalit", iata care au fost bancile care au avut cele mai avantajoase cursuri valutare.

CEC Bank este locul de unde poti cumpara cel mai ieftin euro, pentru 3,57 lei, anunta Romania Libera in pagina online.

Insa nici Alpha Bank, Volksbank sau BCR nu au cursuri foarte proaste, un euro putand fi achizitionat pentru 3,60 lei. Libra Bank ofera moneda europeana la vanzare cu 3,61 lei.

Daca in schimb vrem sa vindem euro, cel mai bun randament il obtinem la Raiffeisen Bank unde pentru un euro se ofera 3,52 lei, iar la Libra Bank, Alpha Bank si BCR, se poate obtine 3,51 lei.

Dolarul american se poate cumpara de la CEC Bank cu 2,27 lei sau de la BRD, cu 2,2760 lei. O vanzare avantajoasa pentru dolarul american se poate realiza la BCR si Raiffeisen Bank, unde se obtin 2,20 lei pentru o moneda americana sau la casele de schimb ale BRD unde se primesc 2,1930 lei pentru un dolar.

O alta moneda foarte cautata este francul elvetian, care poate fi achizitionata de la BRD, Raiffeisen Bank si CEC Bank cu 2,24 lei sau de la casele de schimb ale BCR, pentru 2,2440 lei.

Cel mai bun pret pentru francul elvetian il puteti obtine insa la Raiffeisen Bank, de 2,17 lei, sau la UniCredit Tiriac Bank, de 2,15 lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Apple a informat utilizatori din aproape 100 de țări că sunt urmăriți personal prin spyware înaintea alegerilor din acest an
Apple a informat utilizatori din aproape 100 de țări că sunt urmăriți personal prin spyware înaintea alegerilor din acest an
Compania Apple a informat utilizatori de iPhone din zeci de țări cu privire la faptul că ar putea fi ținta unor „atacuri spyware mercenare”. Scopul acestora ar fi de a compromite siguranța...
Rata anuală a inflației, în scădere, la 6.6% – TradeVille
Rata anuală a inflației, în scădere, la 6.6% – TradeVille
Rata Anuala A Inflației, In Scădere, La 6.6% Conform datelor INS, rata anuală a inflației a coborât, în luna martie 2024, la 6.6%, de la 7.2%, valoare înregistrată cu o lună în urmă și...
#curs, #valutar, #avantajos, #euro, #dolar, #franc, #elvetian, #leu , #stiri financiare