Ziare.com

Creditele la domiciliu s-au triplat intr-un singur an

Miercuri, 23 Iulie 2008, ora 16:04

   

Creditele la domiciliu s-au triplat intr-un singur an
"Creditele la minut" au inceput sa bata la usile tot mai multor romani, valoarea imprumuturilor acordate in primul semestru de Provident Financial Romania, cea mai mare Institutie Financiara Nebancara (IFN), s-a triplat fata de perioada similara a anului trecut, in timp ce numarul clientilor a crescut de la 17.000 la 50.000.

In intervalul ianuarie-iunie, IFN-ul a acordat imprumuturi de 13 milioane euro, crestere ce poate fi pusa si pe seama numarului mare de romanilor respinsi de banci. In plus, clientii devin eligibili pentru sume tot mai mari pe masura ce contracteaza mai multe credite.

Pe de alta parte, veniturile subsidiarei din Romania a companiei britanice de credite de consum Provident Financial s-au cifrat la peste 6 milioane euro, in crestere cu 242% fata de rezultatele din iunie 2007, cand inregistra venituri de 1,76 milioane euro.

Veniturile sunt obtinute integral din dobanzile si comisioanele incasate de pe urma creditelor acordate.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

"Provident Financial Romania este o companie cu perspective excelente, rezultatele inregistrate in Romania fiind in linie cu performantele grupului International Personal Finance la nivel global. Ne asteptam la o crestere sustinuta si in semestrul al doilea", a spus Stephen Rice, directorul general al companiei.

Compania a bugetat pentru acest an investitii de 11 milioane de euro, din care 9,5 milioane au fost deja cheltuite pentru extinderea operatiunilor in orase noi

"In 2008, am deschis sapte sucursale noi, astfel incat infrastructura noastra teritoriala are acum 14 sucursale si puncte de lucru in alte 20 de orase. Acest lucru inseamna ca, in momentul de fata, putem servi circa 70% din populatia urbana a tarii. Pana la sfarsitul acestui an, vom mai deschide doua sucursale in vestul tarii", a adaugat Stephen Rice.

Provident Financial Romania este specializata in acordarea de imprumuturi de valoare mica, pe termen scurt, direct la domiciliul solicitantilor.

Citeste mai multe despre credit IFN crestere
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1405 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Buna pravalie !

La 13 milioane credite, sa ai 6 milioane venituri in 6 luni, nu-i de colea...Dobanzile par sa fie uriase. Cam ca la prietenii nostri camatari. Asa ca, mai bine pazea!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor